Proffs

Detta kundcase visar på en imponerande framgångssaga där ett kreativt samarbete mellan webbutvecklingsteamet och marknadsföringsbyrån Komson har resulterat i en modern och imponerande webbplats för Proffs.eu.

Proffs.eu - En Kreativ Webbutveckling

I samarbete med marknadsföringsbyrån "Komson" gick vi till verket. För att möta Proffs behov tog vi fram en kreativ webbdesign med häftiga produkt presentationer. Vi använde 3D-effekter för att lyfta fram produkterna på ett sätt som verkligen fångar besökarnas uppmärksamhet. Den rosa färgen, en del av Proffs.eu's varumärke, genomsyrar hela webbplatsen.

Kontakta oss

Gustav Trolle, Designer till projektet

Det var en otroligt rolig och kreativ resa att få ta fram den här webbplatsen. Att kombinera teknisk expertis med en djärv och innovativ designstrategi gav oss möjlighet att skapa något unikt som verkligen sticker ut.

Utmaningar:

Proffs.eu är kända för sina hårprodukter, inklusive den populära "Proffs Super Strong Hairspray". När de kom till oss hade de en åldrad webbplats från 2010 som inte längre reflekterade företagets framåtanda. De ville ha en modern och kreativ webbplats som fungerade som ett imponerande skyltfönster för deras produkter och samtidigt behöll sin unika rosa grafiska profil.

Lösningar:

I samarbete med marknadsföringsbyrån "Komson" gick vi till verket. För att möta Proffs.eu's behov tog vi fram en kreativ webbdesign. Vi använde 3D-effekter för att lyfta fram produkterna på ett sätt som verkligen fångar besökarnas uppmärksamhet. Den rosa färgen, en del av Proffs varumärke, genomsyrar hela webbplatsen.

Tekniska Aspekter:

Vi använde Wordpress som plattform och designade layouten i Figma. För att skapa de imponerande 3D-effekterna använde vi Photoshop och Illustrator. Animeringar var en del av vår ursprungliga plan, men det visade sig vara en utmaning. Här klev Komson in och skapade en animerad film som kompletterar webbplatsen på ett fantastiskt sätt. Vår prioritet var att se till att webbplatsen fungerade felfritt på mobila enheter, eftersom det är där de flesta användarna är.

Resultat:

Efter lanseringen av den nya webbplatsen blev feedbacken överväldigande positiv. Användare och kunder har imponerats av designen och snabbheten på webbplatsen, även med filmer och animeringar. Samarbetet med Proffs och Komson har varit enkelt och smidigt, och Elvira hos Komson har varit en utmärkt projektledare. Proffs var nöjda redan från första utkastet och såg fram emot att dela med sig av den nya webbplatsen för omvärlden.

Framtidsutsikter:

Vi fortsätter att stå för driften och supporten för att hålla webbplatsen kontinuerligt uppdaterad. SEO-arbete är på väg och förväntas förbättra trafiken ytterligare. Framöver planerar vi också att integrera fler funktioner på webbplatsen för att möta företagets framtida behov.

Slutsats:

Detta kundcase visar på en imponerande framgångssaga där ett kreativt samarbete mellan webbutvecklingsteamet och marknadsföringsbyrån Komson har resulterat i en modern och imponerande webbplats för Proffs.

Genom att fokusera på kreativitet och användarupplevelse har vi tillsammans skapat en digital närvaro som inte bara representerar företaget väl utan också ger positiva resultat. Vårt råd till andra företag är att inte ta genvägar och att alltid satsa på imponerande design och användbarhet. Det är den vägen till långsiktig framgång.

Kontakta oss