Webbutveckling

WordPress är ett innehållshanteringssystem som tillåter användare att hantera och publicera olika typer av innehåll på en hemsida. Det startade som en hantering av olika typer av bloggar men på grund av deras open-source lösning har nu användare utvecklat avancerade system för webbutveckling.

Vi utvecklar med WordPress

Idag är WordPress det mest använda verktyget för att bygga hemsidor och i grunden ligger fortfarande användarvänlighet som fokus. Systemet gör det möjligt för oss att utveckla hemsidor med hög prestanda och toppmodern design på en kort tid. Systemets användarvänlighet gör det även möjligt för dig som kund att enkelt lägga in content och följa med i utvecklingsprocessen. Vi avslutar därför alla våra projekt inom webbutveckling med en utbildning, så att du kan bli självgående med din nya hemsida.

Vi på Digital Island hjälper dig även med att definera hur ni kan skapa omsättning genom webben. Genom detta sätter vi en strategi som är genomgående för hela webbutvecklingen och designen. I konsultation med er tar vi fram precis den hemsidan ni behöver efter era specifika behov.

Magnus Persson
Kontaktperson
magnus@digitalisland.se
+467 096 40 766

Vi på webbyrån älskar att bygga ny e-handel

Vi på webbyrån älskar att bygga ny e-handel. Din webbutik blir självklart sökoptimerade, funktionell och utformad för att göra bra affärer på nätet. Vår kompetens och vision tar din webbutik till nästa nivå genom att:

 • Digital Island skapar en unik design som helt är anpassat efter just din målgrupp och affärsidé.
 • Vi gör löpande analyser av din e-handel och ser till så att den maximeras i både prestanda och snabbhet samt optimerar sidan till google sökningar.
 • Vi har stor erfarenhet med att bygga e-handel från flera olika områden. Vare sig det är eventbiljetter, kaffe eller spaprodukter så vet våra webbutvecklare precis vad ditt företag behöver för att lyckas online.
slider-landing-02-slide-image-laptop

Woocommerce

Vi tror på en enkel och intuitiv back-end som ger dig fullständig kontroll över din E-handelsplats. Hantera order, håll koll på ditt lager, optimera för dina kunder, uppdatera produkter, reglera prissättning, redigera produktdetaljer… ja genom woocommerce så kan man det mesta. Woocommerce gör det enkelt för att du ska lyckas med din e-handel.

För att skapa en lyckad e-handel krävs det att både design och funktionalitet är anpassat efter din målgrupp. Vi arbetar aktivt med UI och UX design så att dina kunder ska få den bästa möjliga köpupplevelsen!

 • Integrerat med WordPress
 • Färdiga mallar för strukturering av sidor
 • Kort leveranstid
 • Användarvänligt system 

Shopify

Shopify och Woocommerce är toppkonkurrenterna inom e-handel. Likt Woocommerce efterbjuder Shopify helhetslösningar för företag att hantera sina e-butiker. Inom systemet kan du hantera allt från lager och produkter till att reglera prissättning och optimera för dina kunder.

Vi jobbar aktivt med både Woocommerce och Shopify. De både bidrar med olika fördelar och nackdelar. Vi bidrar med vår kunskap och expertis för att konsultera dig igenom processen.

 • Färdiga responsiva mallar (anpassat för mobiler och tablets)
 • Anpassat till internationell försäljning
 • Direktkopplat till sociala medier
 • Skräddarsydda funktioner
slider-landing-02-slide-image-laptop