Vi sponsrar Sirius Fotboll

Vi kan stolt meddela att vi under säsongen 2021 är sponsor till Sirius Fotboll. Som Uppsalas största fotbollslag med ett gedigen supporterskara i Uppsala känns det självklart för oss att stötta dom för att nå än större framgångar. Gång på…
Vi sponsrar Sirius Fotboll

Vi kan stolt meddela att vi under säsongen 2021 är sponsor till Sirius Fotboll. Som Uppsalas största fotbollslag med ett gedigen supporterskara i Uppsala känns det självklart för oss att stötta dom för att nå än större framgångar. Gång på gång har Sirius kunnat överraska både oss och hela Sverige med sin briljanta fotboll. IK Sirius FK startades 1907 och har visserligen haft både med och motgångar men spelar nu sin femte säsong uppe i Allsvenskan. Något som vi ser som väldigt positivt för sport i allmänhet i Uppsala kommun.

Sirius avslutade säsongen 2020 på en tionde plats men placerar sig denna säsong på en tolfte plats efter åtta matcher spelade. För tillfället är har Allsvenskan tagit sommarlov och hela Fotbollssverige fokuserar istället på det stundande EM. Sirius är tillbaka på fotbollsplanen igen den fjärde juli, där dom möter Mjällby på hemmaplan. Kanske får vi också chansen för att vara på plats och stötta dom? Tills dess så får vi heja på Sverige istället!

Digital Island ser att detta sponsorskap är ytterligare en del av vår process att utöka vår lokala förankring. Då Sirius både innehar ett stort sponsorsnätverk och en väletablerad kontakt till Uppsalas invånare. Vi ser fram emot att kunna närvara på plats och supporta på den nya arenan. Hellre förr än senare. Men under tiden väljer vi att ekonomiskt sponsra klubben och hoppas på stordåd under kommande säsong. Vi hoppas på ett långt samarbete med Sirius med stora framgångar på och utanför planen.

Tillsammans ska vi växa!

Relaterade blogginlägg

Vi är här för att hjälpa dig växa, kontakta oss!

Ring, maila eller kom förbi vårt kontor på Salagatan 23. Du är alltid välkommen!

    Ring eller maila oss på: 

    +46 73 987 96 53 

    info@digitalisland.se