AI föreläsning

I en värld som snabbt förändras av AI är kunskap nyckeln till framgång. Oavsett om du vill dyka djupt in i AI:s tekniska aspekter, lära dig programmera med hjälp av AI eller utforska dess stora påverkan AI har på samhället, har vi rätt föreläsning för dig.

WordPress

Våra WordPress tjänster är skräddarsydda för att hjälpa dig att uppnå dina mål digitalt. Vårt team av experter på WordPress utveckling har lång erfarenhet och är ständigt uppdaterade om de senaste trenderna och bäst praxis. Vi erbjuder en rad olika WordPress tjänster, inklusive design, utveckling, optimering och underhåll. Vi arbetar nära med dig för att förstå dina unika behov och önskemål, och skapar en WordPress webbplats som är optimerad för din företagsverksamhet.

WooCommerce

Vårt team av WooCommerce-experter på Digital Island erbjuder högkvalitativa WooCommerce lösningar för din e-handel. Med våra skräddarsydda lösningar kan vi hjälpa dig att optimera din webbutik för bästa prestanda och användarupplevelse. Vi förstår att varje e-handel är unik och har sina egna behov. Därför erbjuder vi en rad anpassade WooCommerce lösningar som är utformade för att möta dina specifika behov.

Shopify

Att sätta upp en e-handel från grunden kan vara en utmanande uppgift för alla som inte är vana vid det digitala landskapet. Men med Shopify, en av de mest populära plattformarna för e-handel, kan du komma igång med din online-butik på nolltid. Digital Island hjälper dig att sätta upp din Shopify butik från början med vår expertis och kunskap inom området.

SEM – Google Ads

Genom att använda Google Ads sökordsannonsering kan du nå ut till potentiella kunder som aktivt söker efter det du erbjuder. Du betalar endast när någon klickar på din annons, vilket gör denna marknadsföringskanal lönsam för de allra flesta företag. Med vår hjälp kan du utnyttja full potential av Google Ads och maximera din avkastning på investeringen.

SEO

SEO är viktigt för att synas på Google och det krävs en väl genomtänkt strategi och en kontinuerlig ansträngning för att uppnå långsiktiga resultat. Vårt arbetssätt inkluderar fyra steg: analys, strategi, innehåll och uppföljning. Vi är övertygade om att detta ger hållbara SEO-resultat.

Konsulttjänster

På Digital Island erbjuder vi kvalificerade konsulttjänster för en rad olika projekt och behov. Vårt team av erfarna konsulter är redo att stödja såväl offentliga som privata sektorer, inklusive regioner, kommuner, samt app- och systemutveckling för privat verksamhet. Vi förstår komplexiteten och de specifika kraven i dessa miljöer och är dedikerade till att leverera lösningar som matchar dina unika behov.

Design & Branding

I en digital era är det inte längre tillräckligt att bara vara synlig online; man måste sticka ut. Vår passion är att forma och förfina varje aspekt av din digitala närvaro genom genomtänkt webbdesign. Vi bygger inte bara webbplatser – vi skapar upplevelser som fångar och håller kvar dina besökares uppmärksamhet.

Sociala medier

Vi hjälper dig att nå era mål på alla stora sociala plattformar. Med datadriven annonsering på Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, LinkedIn, Pinterest och Snapchat tar vi er marknadsföring till nya höjder. Enligt undersökning Svenskarna och Internet från 2021 har 95 % av alla svenskar använt sig av sociala medier under det senaste året. Så man kan verkligen nå “alla” på sociala medier.

Apputveckling

I en digital värld där innovation och flexibilitet är nyckeln till framgång, erbjuder DigitalIsland.se förstklassig system- och apputveckling med Flutter. Vår expertis inom skräddarsydd apputveckling säkerställer att din vision blir verklighet med appar som inte bara ser fantastiska ut utan också presterar utan kompromisser.

Vi är här för att hjälpa dig växa, kontakta oss!

Ring, maila eller kom förbi vårt kontor på Salagatan 23. Du är alltid välkommen!

    Ring eller maila oss på: 

    +46 73 987 96 53 

    info@digitalisland.se