Artificiell Intelligens för Webbdesign?

AI för webbdesigner

Artificiell Intelligens som vanligtvis förkortas AI, är en kraftfullt verktyg som kan hjälpa webbdesigners som har fastnat i sin kreativitet och för att maximera sin produktivitet. Med hjälp av AI kan designers få snabb tillgång till material och inspiration till kreativ webbdesign som ändå är unik och innovativ. AI kan även hjälpa dig, som är webbdesigner, att effektivt ta fram retuscherade fotografier för att du ska kunna fokusera på att skapa professionell webbdesign.

Vi på Digital Island har tagit fram de bästa AI-verktygen på webben för hur du som webbdesigner ska hantera Artificiell Intelligens på bästa sätt.

Let’s Enhance

Let’s Enhance är en revolutionerande bildredigerings verktyg som med hjälp av Artificiell Intelligens dramatiskt förbättrar bilder och fotografiers upplösning utan att de försämrar bildkvaliten.
https://letsenhance.io/

Colormind

Colormind är en webbsida som genererar färgpaletter med hjälp av Artificiell Intelligens. Du som är Webbdesigner kommer upptäcka styrkan och bekvämligheten att få en färdig färgpalett för att hjälpa dig att sätta rätt webbdesign på kundens eller din webbsida.
http://colormind.io/

Uizard

Uizard är en användarvänligt verktyg för att snabbt ta fram snygga och professionella interface till appar eller webbsidor utefter dina enkla mockups. Dess AI-teknik utför de mesta av arbetet för dig som är designer. Verktyget skannar din skiss och skapar en professionell och snygg design för din app eller webbsida.
https://uizard.io/

Attention Insight

Denna kraftfulla AI webbverktyg analyserar din webbdesign för att maximera konverteringen och förbättra prestandan och dess användarvänlighet på den webbdesign som du har skapat. Det är ett fantastiskt verktyg som hjälper dig att ta fram det bästa designen för kundens webbsida.
https://attentioninsight.com/

Khroma

Khroma är en AI-teknik som genererar färgkombinationer utefter ditt färgval från tusentals färgpaletter som designers har skapat på internet.
https://www.khroma.co/

Visual Eyes

Använd dig av kraften från AI-tekniken för att följa användarens ögon på din webbsida. Det låter för bra för att vara sant, men den fungerar precis så. Verktyget mäter var alla webbanvändarna tittar på, och utefter detta tar fram värme-kartor som hjälper dig att visualisera var din webbesökare fokuserar på din webbsida. Detta är användbart för att förbättra användargränssnittet på webbsidan.
https://www.visualeyes.design/

Fronty

Detta AI-verktyg får din webbdesign att omvandlas och generera till HTML-kod. Med endast ett klick konverteras din design och bild till en webbsida.
https://fronty.com/

ChatGPT

Detta ska vara den kraftfullaste chat-botten på AI-marknaden, enligt dem själva, som är perfekt för dig som är webbdesigner. Den hjälper dig från att utforska och ta fram vackra och enkla mönster
https://openai.com/

Om ni vill veta mer om AI för webbdesigner? Kontakta oss, så bokar vi gärna en kostnadsfritt möte.

april 13, 2023

Digital Island har blivit Shopify partner

Som Shopify partner kommer Digital Island att erbjuda integrerade lösningar för Shopify-webbutiker. Vi kan hjälpa till att skapa och förbättra Shopify-webbutiker med tillhörande tjänster. Genom partnerskapet kan Digital Islands alla kunder och samarbetspartner också få tillgång till expertis inom Shopify samt specialiserad Shopify-support för att optimera e-handelshantering. Detta partnerskap gör det möjligt för Digital Island...

Läs mer >