Digital Island AB utses till Länets Företagare 2023!

vi på Digital Island AB har vunnit priset som "LÄNETS FÖRETAGARE 2023!" och cementerat sin position som en framstående aktör inom branschen.
Digital Island AB utses till Länets Företagare 2023!

I en tid då många företag har kämpat med utmaningar på grund av pandemin och lågkonjunkturen, har Digital Island AB stått starka och visat enastående framgång. Nyligen tillkännagavs det att vi på Digital Island AB har vunnit priset som ”LÄNETS FÖRETAGARE 2023!” och cementerat sin position som en framstående aktör inom branschen.

Detta pris är baserat på en noggrann bedömning av sex olika punkter som inkluderar bolagsvärdering, vinstmarginal, tillväxtprognos, kreditvärdighet, ledningsgrupp och rankning inom den aktuella branschen. Priset delas ut av Sveriges Företagare.

Hårt arbete lönar sig

Att bli utnämnd till Länets Företagare är en bedrift som gör oss stolta. Endast en mycket liten andel företag uppfyller de strikta kraven som ställs för att vinna detta prestigefyllda pris i enligt Sveriges Företagare. Ifjol klarade endast drygt 2% av företagen att uppfylla de krav som vi på Digital Island AB har lyckats uppnå. Det är ett tydligt bevis på att vi har gjort rätt val, fattat kloka beslut och haft en stark affärsstrategi.

Motivering för priset

Motiveringen från Sveriges Företagare är:

– Digital Island AB har visat enastående prestationer inom de bedömningskriterier som ingår i utmärkelsen. Bolaget har uppnått en imponerande bolagsvärdering och vinstmarginal samtidigt som de har förutsett en fortsatt tillväxt. Deras starka kreditvärdighet är ett resultat av finansiell disciplin och god hantering av resurser.
Dessutom har Digital Island AB en ledningsgrupp som är känd för sin kompetens och expertis inom branschen.
Dessa framgångsfaktorer har gjort dem till en erkänd aktör och stärkt deras position på marknaden.

Tack till våra anställda & kunder

Bakom framgången hos Digital Island AB står det en dedikerad och engagerad personalstyrka. Medarbetarnas hårda arbete, engagemang och kompetens har spelat en avgörande roll i företagets framgångssaga. Digital Island AB vill passa på att tacka sina anställda för deras bidrag och deras förmåga att stå starka och övervinna motgångar.
Vi vill också tacka alla våra kunder och samarbetspartner, utan er hade vi aldrig kunnat vunnit priset som ”LÄNETS FÖRETAGARE 2023”.

Framtiden ser ljus ut

Med en sådan utmärkelse som ”LÄNETS FÖRETAGARE 2023” är det ett bevis på att vi på Digital Island arbetar helt rätt och att vår affärsstrategi som en Digital helhetsbyrå gynnar alla våra kunder, organisationer och samarbetspartner. Vi ser framemot en fortsatt hårt arbete och en växande tillväxt.

Mer info om Digital Island vinst av ”LÄNETS FÖRETAGARE 2023” hittar ni via denna länk.

Relaterade blogginlägg

Vi är här för att hjälpa dig växa, kontakta oss!

Ring, maila eller kom förbi vårt kontor på Salagatan 23. Du är alltid välkommen!

    Ring eller maila oss på: 

    +46 73 987 96 53 

    info@digitalisland.se