Skräddarsydda utbildningar inom digital marknadsföring

På Digital Island är vi glada att introducera vår senaste tjänst: Skräddarsydda utbildningar inom digital marknadsföring.
Skräddarsydda utbildningar inom digital marknadsföring

På Digital Island är vi glada att introducera vår senaste tjänst: Skräddarsydda utbildningar inom digital marknadsföring.

Vår målsättning är att ge dig och ditt team de verktyg och kunskaper som behövs för att framgångsrikt navigera i den digitala marknadens dynamiska värld.

Utbildningen i Korthet:

 • Antal tillfällen: 4 sessioner
 • Längd per session: 2 timmar
 • Anpassning: Utbildningen är skräddarsydd för att passa just dina behov, samtidigt som vi bidrar med våra expertrekommendationer.

Varför välja vår utbildning?

 • Personligt anpassad innehåll: Vi förstår att varje företag är unikt. Därför utformar vi våra utbildningar för att de ska vara så relevanta och givande som möjligt för just din verksamhet.
 • Expertledare: Våra utbildare är erfarna proffs inom digital marknadsföring. De har praktisk erfarenhet av de senaste trenderna och bästa metoderna i branschen.
 • Interaktiv och engagerande: Vi tror på en hands-on approach. Våra sessioner inkluderar interaktiva moment där du får möjlighet att tillämpa nya kunskaper i praktiska scenarion.
 • Flexibla tider: Vi anpassar tiderna för våra utbildningar så att de passar ditt schema, vilket gör det lätt för dig och ditt team att delta utan att det stör den dagliga verksamheten.

Vem är denna utbildning för?

Vår utbildning är idealisk för företagsledare, marknadsföringsteam, småföretagare och alla som vill förstärka sin kompetens inom digital marknadsföring. Oavsett din nuvarande kunskapsnivå, ser vi till att du kommer ut från våra sessioner med ökad insikt och praktiska verktyg som du kan applicera direkt.

Boka din utbildning inom digital marknadsföring nu!

Våra skräddarsydda utbildningar är anpassade för dig. Kontakta oss idag för att planera in din utbildning och ta det första steget mot att förstärka din digitala marknadsföringsstrategi.

Fel: Kontaktformulär hittades inte.

Relaterade blogginlägg

Vi är här för att hjälpa dig växa, kontakta oss!

Ring, maila eller kom förbi vårt kontor på Salagatan 23. Du är alltid välkommen!

  Ring eller maila oss på: 

  +46 73 987 96 53 

  info@digitalisland.se