Tillgänglighetsgranskning & WCAG

Digital Island erbjuder Tillgänglighetsgranskning eller WCAG för att transformera din Wordpress-webbplats till en universellt tillgänglig och användarvänlig plattform.
Tillgänglighetsgranskning & WCAG

På Digital Island är vi specialiserade på att säkerställa att din WordPress-webbplats är tillgänglig för alla användare. Genom vår omfattande tillgänglighetsgranskning & WCAG ser vi till att din webbplats inte bara uppfyller internationella standarder som WCAG 2.1 och den europeiska standarden EN 301 549, utan också ger en optimal användarupplevelse för alla besökare.

Varför Är Tillgänglighetsgranskning & WCAG viktig?

Tillgänglighetsgranskning & WCAG är avgörande för att säkerställa att din webbplats är tillgänglig och användbar för personer med olika behov, inklusive de med funktionsnedsättningar. Detta är inte bara en fråga om att uppfylla lagkrav och standarder, utan också om att visa socialt ansvar och öppna din webbplats för en bredare publik.

Vår Process:

1: Analys och Granskning: Vi granskar din webbplats både manuellt och med hjälp av avancerade valideringsverktyg. Vi inkluderar även tester med vanliga hjälpmedel som tangentbordsstyrning och skärmläsare för att säkerställa funktionalitet över olika enheter. Detta kan ingå i vår tjänst Webbförvaltning.
2: Anpassad Rapport: Du får en detaljerad rapport som innehåller referenser till WCAG-riktlinjerna, förklaringar av identifierade problem, förslag på förbättringar och en prioriterad åtgärdslista.
3: Tillgänglighetsredogörelse: Vi erbjuder även en tillgänglighetsredogörelse som du kan publicera på din webbplats för att informera besökare om tillgänglighetsåtgärder.
4: Överlämningsmöte: Vi presenterar resultaten för dig och ger möjlighet att diskutera lösningar och ställa frågor.
5: Efter Granskningen: Efter att du har genomfört rekommenderade förändringar, kan vi validera ändringarna för att säkerställa att de uppfyller tillgänglighetsstandarder.

Fördelar med vår Tjänst:

1: Ökad tillgänglighet och användarvänlighet för alla besökare.
2: Uppfyllande av internationella lagkrav och standarder.
3: Förbättrad webbplatskvalitet och minskad risk för rättsliga problem.
4: Positivt varumärkesvärde genom att visa engagemang för tillgänglighet.

Kontakta oss för en Tillgänglighetsgranskning & WCAG för WordPress

Vårt team av experter på Digital Island är redo att hjälpa dig att göra din WordPress-webbplats tillgänglig för alla. Kontakta oss idag för att lära dig mer WCAG och om våra tjänster samt hur vi kan hjälpa dig att uppnå digital tillgänglighet.

Relaterade blogginlägg

Vi är här för att hjälpa dig växa, kontakta oss!

Ring, maila eller kom förbi vårt kontor på Salagatan 23. Du är alltid välkommen!

    Ring eller maila oss på: 

    +46 73 987 96 53 

    info@digitalisland.se