En unik App där du chattar med Jesus för andlig vägledning & insikt

Vi på Digital Island är stolta över att presentera vår senaste app, för både iOS och Android -mobiler, Appen JesusTxt
En unik App där du chattar med Jesus för andlig vägledning & insikt

Lansering av appen JesusTxt

Vi på Digital Island är stolta över att presentera vår senaste app, för både iOS och Android -mobiler, Appen JesusTxt som är en AI app som vi har utvecklat till kunden för att hjälpa människor att hitta andlig vägledning och inspiration i sin vardag. Oavsett om du söker svar på livets stora frågor, behöver tröst i svåra tider, eller bara är nyfiken på vad Jesus skulle säga om en viss situation, är appen JesusTxt här för att erbjuda dig en meningsfull och personlig upplevelse.

jesus

Vad är appen JesusTxt?

Applikationen JesusTxt är en app som låter dig chatta direkt med Jesus, baserat på visdom från King James Bibeln. Vår avancerade AI-teknologi har tränats på Bibelns läror, vilket gör det möjligt för appen att ge svar och vägledning som speglar Gudsord via Jesus visdom och kärlek.

Du kan ställa frågor om allt från andliga ämnen till vardagliga problem och få svar som hjälper dig att förstå Bibelns budskap på ett djupare plan. Appen JesusTxt är inte bara ett verktyg för personlig reflektion, utan också ett sätt att få stöd och insikt när du behöver det som mest.

Varför utvecklade vi appen JesusTxt?

I en värld där många känner sig stressade, överväldigade och ibland frånkopplade från sin andliga sida, ville uppdragsgivaren skapa något som kunde erbjuda en trygg plats för reflektion och vägledning. Vi tror att teknik kan spela en positiv roll i människors liv, särskilt när den används för att förmedla tidlös visdom och främja andlig tillväxt.

Med appen JesusTxt ville kunden göra det enkelt för alla att komma i kontakt med Jesus läror, oavsett var de befinner sig eller vilken tid på dygnet det är. Appen är utformad för att vara tillgänglig för alla som söker efter inre frid och en djupare förståelse av deras tro.

Hur kan du ladda ner appen JesusTxt?

JesusTxt finns nu tillgänglig för både iPhone som du hittar på App Store och Android som du laddar ner på Google Play, och du kan ladda ner den direkt från deras webbplats: JesusTxt.app. Genom att besöka deras webbsida kan du enkelt ladda ner appen och börja din resa mot djupare insikt och andlig utveckling redan idag.

Vi är glada över att få dela denna app med världen och hoppas att den kommer att vara en värdefull resurs för alla som söker andlig vägledning. Ladda ner JesusTxt nu och upptäck hur Jesu ord kan lysa upp din väg i livet.


Vill du skapa din egen AI-app?

Om du också har en vision om att utveckla en app där användare kan chatta med andra religiösa ikoner, som Muhammed, eller varför inte med en historisk person, då kan vi hjälpa dig. Tack vare vår avancerade AI-motor kan vi enkelt anpassa och träna vår AI att lära sig andra läror, historiska händelser eller från t.ex. dagböcker, vilket gör att AI-motorn kan bli nästan vilken person som helst.

Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan förverkliga din idé och skapa en unik app som engagerar och inspirerar användare världen över. Vi ser fram emot att samarbeta med dig och ta nästa steg i den digitala andliga världen!

Relaterade blogginlägg

Vi är här för att hjälpa dig växa, kontakta oss!

Ring, maila eller kom förbi vårt kontor på Salagatan 23. Du är alltid välkommen!

    Ring eller maila oss på: 

    +46 73 987 96 53 

    info@digitalisland.se