Coeli

42.60%

Ökning av Webbplatstrafik sedan lansering

Kontakta oss

Framgångsrik Lansering av Coeli.se

Coeli.se, en innovativ och användarvänlig webbplats, lanserades nyligen för att tillgodose de växande behoven hos en specifik målgrupp. Projektet syftade till att skapa en plattform som kombinerar användbarhet, engagerande innehåll och en sömlös användarupplevelse.

42.60%

Ökning i webbplatstrafiken

54.82%

Återkommande Besökare

2.22%

Konverterings- frekvens

82.82%

Kundnöjdhet på coeli.se

Snabbfakta

Tidsram för projektet följdes

75%

Kundnöjdhet

90%

Svårighetsgrad

80%

Genomsnittlig projektkostnad

5%

Lanseringen av coeli.se

Utmaningar: Att skapa en webbplats som effektivt engagerar målgruppen, uppfyller deras specifika behov och samtidigt sticker ut i en konkurrensutsatt digital miljö.


Lösningar: Ett dedikerat team arbetade intensivt med att utveckla en skräddarsydd design och funktioner som reflekterar Coeli.se:s varumärkesidentitet. Genom användning av avancerad teknologi och kreativa lösningar implementerades funktioner som förbättrar användarupplevelsen och engagemanget.


 


Resultat:  • Ökad Webbplatstrafik: Efter lanseringen såg Coeli.se en imponerande 42.60% ökning i webbplatstrafiken, vilket visar på en stark dragkraft och intresse för webbplatsen.

  • Konverteringsfrekvens: Webbplatsen uppnådde en konverteringsfrekvens på 2.22%, vilket indikerar en hög effektivitet i att omvandla besökare till kunder.

  • Kundnöjdhet: En kundnöjdhet på 82.82% bekräftar att besökarna är nöjda med sin upplevelse på coeli.se.

  • Återkommande Besökare: Andelen återkommande besökare ligger på 54.82%, vilket visar att coeli.se framgångsrikt behåller användarnas intresse.


Slutsats:


Lanseringen av coeli.se har varit en stor framgång, vilket visas genom imponerande statistik inom webbplatstrafik, konverteringsfrekvens, kundnöjdhet och återkommande besökare. Dessa resultat belyser effektiviteten i vårt strategiska tillvägagångssätt och vårt engagemang för att skapa enastående digitala upplevelser. Coeli.se är ett utmärkt exempel på hur rätt kombination av teknologi, design och användarcentrerad utveckling kan leda till betydande framgångar i digitala projekt.


Vi är här för att hjälpa dig växa, kontakta oss!

Ring, maila eller kom förbi vårt kontor på Salagatan 23. Du är alltid välkommen!

    Ring eller maila oss på: 

    +46 73 987 96 53 

    info@digitalisland.se