Maxel

60.45%

Efter lanseringen upplevde Maxel.se en imponerande trafikökning

Kontakta oss

Skapande av en Framgångsrik WooCommerce E-handelsplattform

Maxel designar, tillverkar och utvecklar egna produkter och är återförsäljare för ett flertal internationella företag i Sverige. Vi vänder oss mot föreskrivande led, installatörer och de svenska elgrossisterna.

För att skapa en lyckad e-handel krävs det att både design och funktionalitet är anpassat efter din målgrupp. Vi arbetar aktivt med UI och UX design så att dina kunder ska få den bästa möjliga köpupplevelsen!

Våra projekt grundas i stadig tidsplanering och öppen kommunikation. Det möjliggör en effektiv arbetsprocess som leder till lägre priser och pålitliga deadlines för er.

60.45%

Ökad Webbplatstrafik

3.37%

Konverteringsfrekvens

90%

Kundnöjdhet

40%

Minskad Avvisningsfrekvens

Snabbfakta

Tidsram för projektet följdes

20%

Kundnöjdhet

85%

Svårighetsgrad

80%

Genomsnittlig projektkostnad

5%

Projektöversikt

Maxel.se, en ny e-handelswebbplats, utvecklades för att erbjuda en smidig och engagerande shoppingupplevelse online. Vårt team stod inför uppgiften att skapa en attraktiv, användarvänlig och effektiv webbplats byggd på WooCommerce-plattformen.


Utmaningar: Att utveckla en plattform som kombinerar funktionalitet, estetik och användarvänlighet för att möta de höga förväntningarna hos dagens onlinekunder. Ett av huvudmålen var att öka konverteringsfrekvensen och förbättra kundnöjdheten.


Lösningar: • Anpassad WooCommerce Design: Utvecklingen av en skräddarsydd design som reflekterar Maxel.se:s varumärkesidentitet och förbättrar användarupplevelsen.

 • Optimering för Konvertering: Implementering av optimerade köpprocesser och tydliga call-to-actions för att öka konverteringsfrekvenserna.

 • Responsiv och Mobilvänlig: Säkerställande av att webbplatsen fungerar felfritt på alla enheter, från datorer till smartphones och surfplattor.


 


Resultat: • Ökad Webbplatstrafik: Efter lanseringen upplevde Maxel.se en imponerande ökning på 60.45% i webbplatstrafiken, vilket indikerar ett starkt intresse och engagemang från kunder.

 • Konverteringsfrekvens: Webbplatsen uppnådde en konverteringsfrekvens på 3.37%, vilket är ett bevis på dess effektivitet att omvandla besökare till kunder.

 • Kundnöjdhet: Kundnöjdheten låg på 89.41%, vilket visar att kunderna uppskattade den nya webbplatsen och dess funktioner.

 • Minskad Avvisningsfrekvens: En minskning av avvisningsfrekvensen med 37.96%, vilket tyder på att besökarna fann webbplatsen relevant och engagerande.


Slutsats:


Lanseringen av Maxel.se på WooCommerce-plattformen har varit en framgång. Med ökad trafik, förbättrad konverteringsfrekvens, hög kundnöjdhet och en lägre avvisningsfrekvens har projektet visat sig vara en effektiv investering. Genom denna plattform har Maxel.se stärkt sin position på marknaden och erbjuder nu en exceptionell online shoppingupplevelse.


Vi är här för att hjälpa dig växa, kontakta oss!

Ring, maila eller kom förbi vårt kontor på Salagatan 23. Du är alltid välkommen!

  Ring eller maila oss på: 

  +46 73 987 96 53 

  info@digitalisland.se