Praktikplats inom WordPress-utveckling

Söker du praktikplats på digital island?

Praktikplats på Digital Island

Pluggar du WooCommerce, WordPress-utveckling eller Webbdesign och söker en fantastisk praktikplats?

Då bör du söka praktik hos oss. Digital Island ger dig utrymme att jobba inom skarpa, kreativa och roliga webbprojekt med riktiga kunder.

När bör jag söka praktik?

Vi erbjuder löpande praktik och går aktivt igenom alla ansökningar vi får in. Din ansökan bör vara oss tillhanda senast fyra veckor innan din praktikperiod startar.

Det ger oss tid till ett första möte där vi kan se om du passar in på det vi efterfrågar. Du får även ta en titt på våra lokaler och se huruvida du kommer att trivas hos oss på Digital Island.

Hur många praktikanter tar ni in?

Vi har oftast 1 – 3 praktikanter åt gången. Antalet beror på de ansökningar vi får in och vilka projekt vi har på gång. Det viktiga är att du ska kunna delta inom seriösa och lärorika projekt.

Vad kan jag förvänta mig av praktiken?

Du kommer att bli involverad i riktiga projekt inom webb-design, -utveckling och support. Det finns även möjlighet till kundmöten och marknadsstrategi ifall det intresserar dig. Har du fallenhet och intresse för att vara skribent? Då ser vi gärna att du skriver artiklar och guider till Digital Islands blogg (som du läser just nu!).

Du kommer primärt att arbeta självständigt och ägna dig åt ett flertal projekt där du får prova olika arbetsuppgifter.

Praktik hos oss varar 10 veckor som kortast.

Vilka är era krav?

Vi ser helst att du läser inom relevant yrkes– eller högskoleutbildning. Du passar bäst in i vårt team om du är kreativ, har lättsam humor och stor drivkraft. Vi uppskattar även att du tar initiativ och visar nyfikenhet i ditt lärande inom webbutveckling och WordPress.

Du behöver ha med egen dator under praktikperioden. Självklart förväntas du komma i tid och slutföra hela din praktik hos oss inom den avtalade perioden.

Hur söker jag?

Skicka in din ansökan inklusive CV och portfolio till info@digitalisland.se via vårt formulär under Kontakta oss.

Gillade du artikeln?

Dela på facebook
Share on Facebook
Dela på twitter
Share on Twitter
Dela på linkedin
Share on Linkdin
Dela på pinterest
Share on Pinterest

Våra digitala nyheter