SEO i Uppsala

Google är världens i särklass största sökmotor. Bara i Sverige görs det över 50 miljoner sökningar varje dag. Vi är ständigt online och uppkopplade, exempelvis via mobilen som vi bär med oss överallt. Därför är SEO centralt för ditt företags framgång.

Sökmotoroptimera ert företags webbplats

Att SEO anpassa ert företags webbplats skapar de bästa förutsättningarna för att stiga på sökmotorerna, vilket i sin tur genererar någon typ av konvertering – kanske ett samtal eller ett genomfört köp.

Vi ser även Google som världens största marknadsplats. Det är idag oerhört vanligt att ökad trafik från sökmotorerna ligger till grund för ökad försäljning. Google har som mål att ge användaren den bästa sökresultatet som hen söker. Detta innebär att vi på Digital Island hjälper er webbplats att tillföra den bästa sökningen för just era ord som ni prioriterar. Oftast så finns de inga snabba genvägar för att uppnå detta utan de är ett långsiktigt arbete som kräver konstant anpassning då sökmotorerna ofta gör om sina algoritmer. Det handlar om att göra er webbsida sökbar för Google och alla de andra sökmotorerna.

SEM

SEM är en förkortning av search engine marketing, eller sökordannonsering som vi säger på svenska. Väldigt förenklat är det Google och Bings egna annonsverktyg för att visa annonser i deras sökresultat. Med hjälp av Google Ads får ni ut ert budskap till rätt kundgrupp oavsett om det är en lokal, rikstäckande eller global marknad ni är ute efter. Det är inte konstigt att flera hundra tusentals företagare redan idag använder sig av denna typen av marknadsföring.

Ni som kund kan verkligen skjuta prickskytte mot er målgrupp genom att ex: specificera vart geografiskt era annonser skall synas, för vilken åldersgrupp, vilket kön och vilka tider på dygnet eller dagar i veckan. Och ni betalar enbart när en potentiell kund klickar på er annons. Så kontakta oss så förklarar vi mer hur vi kan optimera er marknadsföring!

Digitala annonser:

Vare sig det är genom Facebook, Instagram, Google eller TikTok så vet vi och våra partners precis vilken kanal du ska välja för att nå ut till dina kunder. Olika företag har olika behov och förutsättningar. Därför ser våra samarbeten för annonsering online också olika ut. Vi kan hjälpa dig sätta upp ett riktigt bra annonseringskonto eller arbeta löpande för att optimera din digitala annonsering. Digital Island hjälper dig med strategi, utförande och design av digitala annonser.

  • Vi ser till så ni når ut precis till er målgrupp
  • Med det ser vi till så att ni agerar på de plattformarna er målgrupp finns
  • Vi arbetar i ett samarbete med er och ger er uppdaterade och transparenta analyser för er marknadsföring