Driv trafik och öka din försäljning

Annonsera på Google när dina kunder söker efter dina produkter och tjänster

Utnyttja kraften i datadriven annonsering med Google Ads

Genom att använda Google Ads sökordsannonsering kan du nå ut till potentiella kunder som aktivt söker efter det du erbjuder. Du betalar endast när någon klickar på din annons, vilket gör denna marknadsföringskanal lönsam för de allra flesta företag. Med vår hjälp kan du utnyttja full potential av Google Ads och maximera din avkastning på investeringen.

 

Vi är experter på att skapa lönsam sökordsannonsering med Google Ads, oavsett om du vill komma igång eller har en befintlig annonsering. Genom vår datadrivna approach ser vi till att dina annonser når rätt målgrupp, vilket ökar antalet klick som leder till köp och därmed din avkastning.

 

Våra certifierade sökmotorkonsulter ger dig en relevant och strukturerad annonsering som hjälper dig att öka dina intäkter från Google. Vi ser till att dina annonser är optimerade för de sökord och målgrupper som ger bäst resultat, samtidigt som vi löpande följer upp och analyserar din annonseringsprestation för att säkerställa att du får så hög avkastning som möjligt.

 

 • Driva försäljning och hitta nya kunder.
 • Marknadsföra och bygga ditt varumärke.
 • Förbättra dina resultat och öka din avkastning

Du kan skicka in en ansökan om en kostnadsfri offert, så får du svar inom några dagar.

Vad är Google Ads?

Google Ads (tidigare Google AdWords) är Googles annonsverktyg som enkelt låter dig visa annonser i exempelvis Googles sökresultat. Att se Google Ads som en marknadsföringskanal är inte självklart. Enligt vår grundare Michael Wahlgren, med tanke på hur direkt annonseringen kan påverka din försäljning, är det minst lika rätt att se Google Ads som ren och skär försäljning.

 

Det bästa med att annonsera på Google Ads är att du inte behöver lita på din magkänsla – du kan istället utgå helt från fakta. Genom att mäta och utvärdera din annonsering kan du avgöra om den är lönsam eller inte. Det unika med att annonsera på Google Ads är att du kan nå dina potentiella kunder precis när de aktivt visar intresse för att köpa det du har att erbjuda.

 

Genom att annonsera på Google Ads har du en unik möjlighet att öka din försäljning och tillväxt på ett lönsamt sätt. Vi hjälper dig att dra nytta av de enastående möjligheterna som Google Ads erbjuder för att öka din försäljning och expandera ditt företag.

Fördjupa ditt kunnande och ta hjälp av proffs genom en Google Ads-byrå

När ni väljer att samarbeta med vår Google Ads-byrå så är ni garanterade en högkvalitativ och personlig service. Vi arbetar alltid med en erfaren och certifierad sökmotorkonsult som är expert på att hantera er annonsering.

 

Hos oss får ni:

 

 • En Google-certifierad konsult med många års erfarenhet av sökmotorannonsering.
 • Full transparens och insyn i vårt arbete och våra strategier.
 • En fast månadskostnad för vårt arvode och regelbundna rapporter om prestationen.
 • Full äganderätt till ert Google Ads-konto och en uppsägningstid på en månad.

Kontakta oss för en offert
Vi tar gärna ett möte för att hjälpa er att förbättra och öka er försäljning på nätet. Kontakta oss, så berättar vi mer.

Vi är här för att hjälpa dig växa, kontakta oss!

Ring, maila eller kom förbi vårt kontor på Salagatan 23. Du är alltid välkommen!

  Ring eller maila oss på: 

  +46 73 987 96 53 

  info@digitalisland.se