Annonsering med Google Ads

Sökordsannonsering med Google Ads gör att du kan annonsera för potentiella kunder som aktivt söker efter det du erbjuder, och du betalar bara när någon klickar på din annons. För de absolut flesta företag är Google Ads en lönsamm och effektiv marknadsföringskanal.

Datadriven annonsering med Google Ads

Oavsett om du precis ska komma igång eller redan sökordsannonserar med Google Ads ger vi dig förutsättningarna för att öka dina intäkter och din avkastning. Du får en relevant och strukturerad annonsering där så många klick som möjligt leder till köp.

Våra certifierade Sökmotorexperter hjälper dig, oavsett om du är nybörjare eller redan har en befintlig annonsering, att öka din försäljning från Google.

  • Driva försäljning och hitta nya kunder.
  • Marknadsföra och bygga ditt varumärke.
  • Förbättra dina resultat och öka din avkastning.
Kontakt

Vad är Google Ads?

Google Ads (tidigare Google AdWords) och är oerhört förenklat Googles annonsverktyg för att visa annonser i bland annat Googles sökresultat. Det är inte självklart att du ska se Google Ads som en marknadsföringskanal.

Det fina är att du inte behöver förlita dig på din magkänsla när du annonserar med Google Ads – du kan istället utgå helt från fakta. Mätning och utvärdering av din annonsering kan göras in i minsta detalj för att avgöra om den är lönsam eller inte. Det som är helt unikt med att annonsera på Google Ads är att du kan nå dina potentiella kunder i precis det ögonblick som de aktivt visar intresse för och vill köpa det du har att erbjuda.

Detta gör att Google Ads erbjuder enastående förutsättningar för att annonseringen ska öka er försäljning och tillväxt. Och att inte minst att detta kan göras med lönsamhet.

Varför behöver jag en Google Ads-byrå?

När ni tar hjälp av Digital Island med er sökordsannonsering är det alltid en certifierad Google Ads expert som hjälper er. Hos oss får ni alltid:

  • En Google-certifierad och erfaren sökmotorexpert som hanterar annonseringen.
  • Full kontroll och full insyn i vad vi gör och varför.
  • Full äganderätt av ert Google Ads-konto.
Kontakt

Relaterat

Vi hjälper dig att uppnå ditt mål med marknadsföringen, genom en gedigen marknadsanalys och framtag av en skräddarsyd stategi för er bransch.

Fler tjänster

Bygg din hemsida med oss

Vi på Digital Island hjälper dig även med att definera hur ni kan skapa omsättning genom webben. Genom detta sätter vi en strategi som är genomgående för hela webbutvecklingen och designen. I konsultation med er tar vi fram precis den hemsidan ni behöver efter era specifika behov.

Öka dina intäkter med ny webbshop

Vi på webbyrån älskar att bygga ny e-handel. Din webbutik blir självklart sökoptimerade, funktionell och utformad för att göra bra affärer på nätet. Vår kompetens och vision tar din webbutik till nästa nivå genom att: Digital Island skapar en unik design som helt är anpassat efter just din målgrupp och affärsidé.

Designbehov? Vi kan design för era projekt

Har du en idé och vill brainstorma med oss? Vi kan göra verklighet av din idé. Design handlar om att förstå användarens behov och produktens sammanhang. Företag som gör det bra skaffar sig nöjdare kunder och en bättre lönsamhet. Design är därmed en bred kompetens som kan appliceras i många olika sammanhang.

Behöver ni hosting? Webbhotell för rimligt pris

Med vårt webbhotell kan du vara säker på att din hemsida alltid laddas snabbt då vi använder den beprövade prestandan hos Google Cloud. Vi använder även tillägg såsom Redis, MariaDB och Nginx för att maximera din hemsidas snabbhet.