Webbhotell hos oss

Med vårt webbhotell kan du vara säker på att din hemsida alltid laddas snabbt då vi använder den beprövade prestandan hos Google Cloud. Vi använder även tillägg såsom Redis, MariaDB och Nginx för att maximera din hemsidas snabbhet.

Trygg hosting

Hos oss kan du vara säker på att din hemsida alltid laddas snabbt då vi använder den beprövade prestandan hos Google Cloud. Vi använder tillägg såsom Redis, MariaDB och Nginx för att maximera din hemsidas snabbhet.

Utöver det erbjuder vi även ett toppmodernt säkerhetssystem, så att du kan vara säker på att din information och hemsida aldrig exploateras. För ytterligare säkerhet utför vi även daglig säkerhetskopiering av alla hemsidor. Din hemsida placeras på Google Cloud, vilket innebär att du har samma säkerhet som exempelvis Gmail och Google Search.

Varför är vår hosting bättre?

1. Dagliga backups

Din webbplats säkerhetskopieras dagligen och lagras i en månad. Om en ändring orsakar problem kan du alltid återgå till en tidigare version.

2. Hastighetsoptimering

Njut av en fullhastighetsoptimerad hemsida, Njut av Googles säkra, vansinnigt snabba och löjligt stabila molninfrastruktur.

3. WordPress experter

Support hela dagarna året runt, från ett vänligt team specialiserat på WordPress och WooCommerce.

Mer än bara ett webbhotell

Säg adjö till delad värd och gå in i framtiden för webbhotell. Njut av Googles säkra, vansinnigt snabba och löjligt stabila molninfrastruktur.

Kontakta oss

350 kr/mån

Small Hosting

-One page
-Flytt av host
-Up2date
-Webbhotell (250kr)
-SSL Certifikat
-Dagliga backups
-Hög hastighet

650 kr/mån

Medium Hosting

-Upp till 15 Undersidor
-Flytt av host
-Up2date
-Webbhotell (350kr)
-SSL Certifikat
-Dagliga backups
-Hög hastighet

950 kr/mån

Large hosting

-Över 15 Undersidor
-Flytt av host
-Up2date
-Webbhotell (500kr)
-SSL Certifikat
-Dagliga backups
-Hög hastighet

1 350 kr/mån

E-butik hosting

Detta innefattar alla webbutiker byggd i WooCommerce. När ni väljer oss till ert webbhotell har ni alltid support hela dagarna året runt och vi hjälper er flytta webbhotell kostnadsfritt. När vi lagt upp er sida hos oss installerar vi SSL Certifikat på sidan. Din webbplats säkerhetskopieras dagligen och lagras i en månad. Om en ändring orsakar problem kan du alltid återgå till en tidigare version.

Njut av en fullhastighetsoptimerad hemsida, Njut av Googles säkra, vansinnigt snabba och löjligt stabila molninfrastruktur.

Fler tjänster

Bygg din hemsida med oss

Vi på Digital Island hjälper dig även med att definera hur ni kan skapa omsättning genom webben. Genom detta sätter vi en strategi som är genomgående för hela webbutvecklingen och designen. I konsultation med er tar vi fram precis den hemsidan ni behöver efter era specifika behov.

Öka dina intäkter med ny webbshop

Vi på webbyrån älskar att bygga ny e-handel. Din webbutik blir självklart sökoptimerade, funktionell och utformad för att göra bra affärer på nätet. Vår kompetens och vision tar din webbutik till nästa nivå genom att: Digital Island skapar en unik design som helt är anpassat efter just din målgrupp och affärsidé.

Få din webbshop eller hemsida att synas

Vi hjälper dig att uppnå ditt mål med marknadsföringen, genom en gedigen marknadsanalys och framtag av en skräddarsyd stategi för er bransch. Att SEO anpassa ert företags webbplats skapar de bästa förutsättningarna för att stiga på sökmotorerna.

Designbehov? Vi kan design för era projekt

Har du en idé och vill brainstorma med oss? Vi kan göra verklighet av din idé. Design handlar om att förstå användarens behov och produktens sammanhang. Företag som gör det bra skaffar sig nöjdare kunder och en bättre lönsamhet. Design är därmed en bred kompetens som kan appliceras i många olika sammanhang.