Sökoptimering

Få konverterande kunder från organiska söket

Hur vi tänker kring sökmotoroptimering

SEO är viktigt för att synas på Google och det krävs en väl genomtänkt strategi och en kontinuerlig ansträngning för att uppnå långsiktiga resultat. Vårt arbetssätt inkluderar fyra steg: analys, strategi, innehåll och uppföljning. Vi är övertygade om att detta ger hållbara SEO-resultat. Sökmotoroptimering handlar om att förstå sökmotorernas algoritmer och hur man kan använda dem till sin fördel. Genom att ha en kontinuerlig närvaro på Google kan du öka din webbplats trafik och få mer potentiella kunder.

 

Våra fyra steg som är i fokus med SEO

Steg 1 – Sökordsanalys

En grundlig sökordsanalys är avgörande för att lyckas med sökmotoroptimering. Genom att analysera sökvolymer och konkurrens för olika sökord kan vi optimera din webbplats för att ranka högre på sökresultatsidorna. Vi på vår SEO-byrå är experter på att identifiera de sökord som är mest relevanta och lönsamma för din verksamhet.

 

Steg 2 – On Page-Analys

Vi genomför en grundlig analys av din webbplats för att säkerställa att den är sökmotorvänlig. Vi tittar på både strukturen och innehållet för att öka din synlighet på Google och förbättra din relevans för besökare. Vår analys identifierar möjligheter till optimeringar och verifierar att din webbplats uppfyller sökmotorernas krav.

Steg 3 – Länkstrategi och länkarbete

Länkar till din webbplats är viktiga för din placering i sökresultaten. Vi hjälper dig att skapa en effektiv länkstrategi för att öka din synlighet och position på sökmotorernas resultatlistor. Vi använder vår expertis och avancerade verktyg för att identifiera relevanta webbplatser där vi kan skapa länkar till din webbplats. Genom att bygga kvalitetslänkar kan vi öka din auktoritet och hjälpa dig att ranka högre i sökresultaten.

 

Steg 4 – Rapportering & Uppföljning

Vi förser dig med kontinuerlig rapportering av din söktrafik och dina positioner på Google-sökresultatet. Vi genomför noggranna analyser för att identifiera förbättringsmöjligheter för din webbplats och optimerar den ständigt för att förbli relevant och konkurrenskraftig. Sökmotoroptimering handlar om att ständigt förbättra och finjustera dina resultat för att säkerställa att din webbplats rankar högt i sökresultaten. Genom att arbeta tillsammans med oss kan du känna dig trygg med att din webbplats kommer att presteras på toppnivå.

 

Kontakta oss för offert
Vi tar gärna ett möte med er för att berätta hur vi kan öka din optimering som i sin tur ökar din försäljning för din webbsida. Kontakta oss för en offert! Du kan även redan idag skicka in en ansökan om en kostnadsfri offert, så får du svar inom några dagar.

Vi är här för att hjälpa dig växa, kontakta oss!

Ring, maila eller kom förbi vårt kontor på Salagatan 23. Du är alltid välkommen!

    Ring eller maila oss på: 

    +46 73 987 96 53 

    info@digitalisland.se