Vi bygger Shopify butiker som säljer

Upptäck kraften i Shopify och skapa en framgångsrik e-handel med hjälp av oss.

Vi hjälper dig att sätta upp din Shopify butik

Att sätta upp en e-handel från grunden kan vara en utmanande uppgift för alla som inte är vana vid det digitala landskapet. Men med Shopify, en av de mest populära plattformarna för e-handel, kan du komma igång med din online-butik på nolltid. Digital Island hjälper dig att sätta upp din Shopify butik från början med vår expertis och kunskap inom området.

Som specialister på Shopify-utveckling är vi stolta över att hjälpa företag i alla storlekar att skapa en framgångsrik e-handel. Oavsett om du är ny på Shopify eller har en befintlig butik som du vill förbättra, kan vi hjälpa dig att komma igång och maximera dina resultat.

Vi förstår att varje företag har unika behov och krav. Det är därför vi skräddarsyr vår tjänst efter dina specifika behov för att hjälpa dig att skapa en Shopify butik som är anpassad för dina kunder och din verksamhet. Vi hjälper dig med allt från att sätta upp butiken och designa den, till att integrera betalningssystem och fraktalternativ.

Låt oss hjälpa dig att skapa en imponerande e-handel som kommer att ta din verksamhet till nya höjder. Kontakta oss idag för att komma igång.

Kontakt

Webbutveckling

Vi på Digital Island hjälper dig även med att definera hur ni kan skapa omsättning genom webben. Genom detta sätter vi en strategi som är genomgående för hela webbutvecklingen och designen. I konsultation med er tar vi fram precis den hemsidan ni behöver efter era specifika behov.

Kontakt

Kundcase

Tveka inte att kontakta oss om ni behöver stöd, hjälp eller har en offertförfrågan. Tillsammans kan stärka ert varumärke på webben.

Fler tjänster

Öka dina intäkter med ny webbshop

Vi på webbyrån älskar att bygga ny e-handel. Din webbutik blir självklart sökoptimerade, funktionell och utformad för att göra bra affärer på nätet. Vår kompetens och vision tar din webbutik till nästa nivå genom att: Digital Island skapar en unik design som helt är anpassat efter just din målgrupp och affärsidé.

Få din webbshop eller hemsida att synas

Vi hjälper dig att uppnå ditt mål med marknadsföringen, genom en gedigen marknadsanalys och framtag av en skräddarsyd stategi för er bransch. Att SEO anpassa ert företags webbplats skapar de bästa förutsättningarna för att stiga på sökmotorerna.

Designbehov? Vi kan design för era projekt

Har du en idé och vill brainstorma med oss? Vi kan göra verklighet av din idé. Design handlar om att förstå användarens behov och produktens sammanhang. Företag som gör det bra skaffar sig nöjdare kunder och en bättre lönsamhet. Design är därmed en bred kompetens som kan appliceras i många olika sammanhang.

Behöver ni hosting? Webbhotell för rimligt pris

Med vårt webbhotell kan du vara säker på att din hemsida alltid laddas snabbt då vi använder den beprövade prestandan hos Google Cloud. Vi använder även tillägg såsom Redis, MariaDB och Nginx för att maximera din hemsidas snabbhet.