Vi bygger Shopify butiker som säljer

193%

Genomsnittliga trafikökning hos oss

4 År

Har vi utvecklat och förvaltat Shopify sidor

Kontakta oss

Vi hjälper dig att sätta upp din Shopify butik

Att sätta upp en e-handel från grunden kan vara en utmanande uppgift för alla som inte är vana vid det digitala landskapet. Men med Shopify, en av de mest populära plattformarna för e-handel, kan du komma igång med din online-butik på nolltid. Digital Island hjälper dig att sätta upp din Shopify butik från början med vår expertis och kunskap inom området.

 

Som specialister på Shopify-utveckling är vi stolta över att hjälpa företag i alla storlekar att skapa en framgångsrik e-handel. Oavsett om du är ny på Shopify eller har en befintlig butik som du vill förbättra, kan vi hjälpa dig att komma igång och maximera dina resultat.

 

Vi förstår att varje företag har unika behov och krav. Det är därför vi skräddarsyr vår tjänst efter dina specifika behov för att hjälpa dig att skapa en Shopify butik som är anpassad för dina kunder och din verksamhet. Vi hjälper dig med allt från att sätta upp butiken och designa den, till att integrera betalningssystem och fraktalternativ.

Du kan skicka in en ansökan om en kostnadsfri offert, så får du svar inom några dagar.

 

Kontakta oss för offert

Låt oss hjälpa dig att skapa en imponerande e-handel som kommer att ta din verksamhet till nya höjder. Kontakta oss för att få en offert.

Relaterade projekt

 

Vi är här för att hjälpa dig växa, kontakta oss!

Ring, maila eller kom förbi vårt kontor på Salagatan 23. Du är alltid välkommen!

    Ring eller maila oss på: 

    +46 73 987 96 53 

    info@digitalisland.se