Få allt i ett med Shopify.

Uppsalas härligaste webbyrå. Vi har sedan starten 2016, hjälpt företag med deras online närvaro och profil. Vi erbjuder tjänster som webbutveckling, grafisk design, SEO, Google Ads och mycket mer.

Vi utvecklar E-handlar med Shopify

Shopify är ett utmärkt val för dig som vill sälja enbart ett fåtal produkter i din webshop, eller för dig som vill ha ett större sortiment utav produkter. Shopify är en e-handelsplattform som används utav miljontals företag & entreprenörer världen över för att bedriva sin e-handel. Många företag i Sverige har använt Shopify för att digitalisera som verksamhet, att de enkelt kan ta emot ordrar även på nätet och därmed öka sin försäljning och omsättning. Några andra fördelar med Shopify:

Multikanal: Du kan sälja i alla tänkbara kanaler (sociala medier, fysiska butiker, dropshipping etc.) Samtidigt har du möjlighet att hantera allt på ett och samma ställe.

Allt-i-ett-lösning: Du får allt du behöver serverat på ett och samma ställe (Domän, webbhotell, SSL, support, funktionalitet etc.)

Fler betallösningar än någon jämförbar svensk plattform. Systemet är integrerat med betallösningar som passar den svenska marknaden (exempelvis Klarna och PayPal)

Kontakt

Webbutveckling

Vi på Digital Island hjälper dig även med att definera hur ni kan skapa omsättning genom webben. Genom detta sätter vi en strategi som är genomgående för hela webbutvecklingen och designen. I konsultation med er tar vi fram precis den hemsidan ni behöver efter era specifika behov.

Kontakt

Kundcase

Tveka inte att kontakta oss om ni behöver stöd, hjälp eller har en offertförfrågan. Tillsammans kan stärka ert varumärke på webben.

Fler tjänster

Öka dina intäkter med ny webbshop

Vi på webbyrån älskar att bygga ny e-handel. Din webbutik blir självklart sökoptimerade, funktionell och utformad för att göra bra affärer på nätet. Vår kompetens och vision tar din webbutik till nästa nivå genom att: Digital Island skapar en unik design som helt är anpassat efter just din målgrupp och affärsidé.

Få din webbshop eller hemsida att synas

Vi hjälper dig att uppnå ditt mål med marknadsföringen, genom en gedigen marknadsanalys och framtag av en skräddarsyd stategi för er bransch. Att SEO anpassa ert företags webbplats skapar de bästa förutsättningarna för att stiga på sökmotorerna.

Designbehov? Vi kan design för era projekt

Har du en idé och vill brainstorma med oss? Vi kan göra verklighet av din idé. Design handlar om att förstå användarens behov och produktens sammanhang. Företag som gör det bra skaffar sig nöjdare kunder och en bättre lönsamhet. Design är därmed en bred kompetens som kan appliceras i många olika sammanhang.

Behöver ni hosting? Webbhotell för rimligt pris

Med vårt webbhotell kan du vara säker på att din hemsida alltid laddas snabbt då vi använder den beprövade prestandan hos Google Cloud. Vi använder även tillägg såsom Redis, MariaDB och Nginx för att maximera din hemsidas snabbhet.