Annonsering med Sociala Medier

Utnyttja kraften i sociala medier och nå nya kunder med ett datadrivet angreppssätt.

Marknadsföring i sociala medier

Vi hjälper dig att nå era mål på alla stora sociala plattformar. Med datadriven annonsering på Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, LinkedIn, Pinterest och Snapchat tar vi er marknadsföring till nya höjder.

Enligt undersökning Svenskarna och Internet från 2021 har 95 % av alla svenskar använt sig av sociala medier under det senaste året. Så man kan verkligen nå “alla” på sociala medier.

Våra sociala kanaler

Vi jobbar med annonsering i alla de stora sociala mediekanalerna. Vilka som passar just er beror på era förutsättningar och mål. Hör gärna av er för en diskussion kring era möjligheter i kanalerna.

Kontakt

Relaterat

Vi hjälper dig att uppnå ditt mål med marknadsföringen, genom en gedigen marknadsanalys och framtag av en skräddarsyd stategi för er bransch.

Fler tjänster

Bygg din hemsida med oss

Vi på Digital Island hjälper dig även med att definera hur ni kan skapa omsättning genom webben. Genom detta sätter vi en strategi som är genomgående för hela webbutvecklingen och designen. I konsultation med er tar vi fram precis den hemsidan ni behöver efter era specifika behov.

Öka dina intäkter med ny webbshop

Vi på webbyrån älskar att bygga ny e-handel. Din webbutik blir självklart sökoptimerade, funktionell och utformad för att göra bra affärer på nätet. Vår kompetens och vision tar din webbutik till nästa nivå genom att: Digital Island skapar en unik design som helt är anpassat efter just din målgrupp och affärsidé.

Designbehov? Vi kan design för era projekt

Har du en idé och vill brainstorma med oss? Vi kan göra verklighet av din idé. Design handlar om att förstå användarens behov och produktens sammanhang. Företag som gör det bra skaffar sig nöjdare kunder och en bättre lönsamhet. Design är därmed en bred kompetens som kan appliceras i många olika sammanhang.

Behöver ni hosting? Webbhotell för rimligt pris

Med vårt webbhotell kan du vara säker på att din hemsida alltid laddas snabbt då vi använder den beprövade prestandan hos Google Cloud. Vi använder även tillägg såsom Redis, MariaDB och Nginx för att maximera din hemsidas snabbhet.