Bygg din E-handel med WooCommerce.

Uppsalas härligaste webbyrå. Vi har sedan starten 2016, hjälpt företag med deras online närvaro och profil. Vi erbjuder tjänster som webbutveckling, grafisk design, SEO, Google Ads och mycket mer.

Webbutveckling

Vi på Digital Island hjälper dig även med att definera hur ni kan skapa omsättning genom webben. Genom detta sätter vi en strategi som är genomgående för hela webbutvecklingen och designen. I konsultation med er tar vi fram precis den hemsidan ni behöver efter era specifika behov.

Vi utvecklar E-handlar med WooCommerce

WooCommerce är idealisk för små och medelstora företag som underhåller sin butik och webbplats självständigt och bara har en begränsad budget till sitt förfogande. WooCommerce är det ledande och kostnadsfria e-handelsbutikssystemet i WordPress Universum. Den Plugin omvandlar din WordPress blogg till en fullt utrustad onlinebutik – allt med ett klick. WooCommerce kännetecknas framför allt av dess enkelhet och mångsidighet. Några andra fördelar med WooCommerce:

  • Hög skalbarhet och låga butikskostnader jämfört med andra butikssystem.
  • Snabb installation via WooCommerce-Wizard, kunskap om HTML och CSS behövs vanligtvis inte.
  • Med WordPress Användning av ett fullfjädrat innehållshanteringssystem (CMS).
Kontakt

Kundcase

Tveka inte att kontakta oss om ni behöver stöd, hjälp eller har en offertförfrågan. Tillsammans kan stärka ert varumärke på webben.

Fler tjänster

Öka dina intäkter med ny webbshop

Vi på webbyrån älskar att bygga ny e-handel. Din webbutik blir självklart sökoptimerade, funktionell och utformad för att göra bra affärer på nätet. Vår kompetens och vision tar din webbutik till nästa nivå genom att: Digital Island skapar en unik design som helt är anpassat efter just din målgrupp och affärsidé.

Få din webbshop eller hemsida att synas

Vi hjälper dig att uppnå ditt mål med marknadsföringen, genom en gedigen marknadsanalys och framtag av en skräddarsyd stategi för er bransch. Att SEO anpassa ert företags webbplats skapar de bästa förutsättningarna för att stiga på sökmotorerna.

Designbehov? Vi kan design för era projekt

Har du en idé och vill brainstorma med oss? Vi kan göra verklighet av din idé. Design handlar om att förstå användarens behov och produktens sammanhang. Företag som gör det bra skaffar sig nöjdare kunder och en bättre lönsamhet. Design är därmed en bred kompetens som kan appliceras i många olika sammanhang.

Behöver ni hosting? Webbhotell för rimligt pris

Med vårt webbhotell kan du vara säker på att din hemsida alltid laddas snabbt då vi använder den beprövade prestandan hos Google Cloud. Vi använder även tillägg såsom Redis, MariaDB och Nginx för att maximera din hemsidas snabbhet.