Digital Island har blivit Shopify partner

Genom partnerskapet kan Digital Islands alla kunder och samarbetspartner också få tillgång till expertis inom Shopify samt specialiserad Shopify-support för att optimera e-handelshantering
Digital Island har blivit Shopify partner

Som Shopify partner kommer Digital Island att erbjuda integrerade lösningar för Shopify-webbutiker. Vi kan hjälpa till att skapa och förbättra Shopify-webbutiker med tillhörande tjänster. Genom partnerskapet kan Digital Islands alla kunder och samarbetspartner också få tillgång till expertis inom Shopify samt specialiserad Shopify-support för att optimera e-handelshantering.

Detta partnerskap gör det möjligt för Digital Island att stärka sina befintliga erbjudanden och bättre hjälpa sina kunder att växa sin närvaro online.

Vad är Shopify?

Shopify är en molnbaserad e-handelsplattform som gör det enkelt för små och medelstora företag att skapa och driva sin egen webbutik. Plattformen erbjuder en rad olika verktyg och funktioner som gör det möjligt för användare att hantera sin försäljning, inventering, betalningar, marknadsföring och kundrelationer på ett smidigt och effektivt sätt.


Med Shopify kan företag snabbt och enkelt bygga en professionell och anpassad webbutik och integrera den med en mängd olika tredjepartsverktyg och tjänster för att maximera sin online-närvaro och öka sina intäkter. Shopify är en av de mest populära e-handelsplattformarna på marknaden idag och används av över 1,7 miljoner företag i över 175 länder runt om i världen.

Ett av våra Shopify projekt

Inredningoutlet.se är en nystartad webbutik som specialiserar sig på inredning och möbler till förmånliga priser. Företaget hade som mål att skapa en attraktiv och användarvänlig webbutik som kunde konkurrera med etablerade aktörer på marknaden.

Digital Island tilldelades uppdraget att utveckla en helt ny webbutik från grunden, med målsättningen att skapa en modern och funktionell plattform som skulle ge en smidig och intuitiv köpupplevelse för kunderna. Digital Island utvecklade webbutiken i Shopify

Det första steget i projektet var att analysera konkurrenternas webbplatser för att identifiera de mest framgångsrika design- och funktionsaspekterna. Efter att ha samlat in tillräckligt med information, utvecklade Digital Island en kreativ och modern design som skulle hjälpa Inredningoutlet.se att sticka ut på marknaden.

Vi jobbar kontinuerligt med kunden angående dess Digitala marknadsföring och Webbförvaltning, allt för att öka kundens vinster.

Boka möte för att veta hur vi kan hjälpa mer med er Shopify butik

Digital Island är stolta över att ha inlett detta partnerskap med Shopify och ser fram emot att kunna erbjuda ännu bättre e-handelslösningar till sina kunder genom detta samarbete.

Om du vill veta mer boka gärna ett kostnadsfritt möte med oss på Digital island

Relaterade blogginlägg

Vi är här för att hjälpa dig växa, kontakta oss!

Ring, maila eller kom förbi vårt kontor på Salagatan 23. Du är alltid välkommen!

    Ring eller maila oss på: 

    +46 73 987 96 53 

    info@digitalisland.se