Digital Islands Webbförvaltning

Webbförvaltning tar vi ansvaret för din webbplats, vilket frigör dig att lägga fullt fokus på att bygga och utveckla dina affär.
Digital Islands Webbförvaltning

I dagens digitala era är en väloptimerad och lockande webbplats avgörande för att inte bara nå ut till din målgrupp, utan även för att boosta din försäljning och öka din vinstpotential. Genom Digital Islands Webbförvaltning tar vi på oss ansvaret för samtliga aspekter av din webbplats, vilket frigör dig att lägga fullt fokus på att bygga och utveckla din affär. Men vad är det som gör vår förvaltningstjänst till en så lönsam investering för din verksamhet?

Här är vad som ingår i paketet Webbförvaltning:

 1. Dedikerat Team av Experter:
  När du prenumererar på Digital Islands Förvaltning får du tillgång till ett dedikerat team av experter, inklusive Projektledare, Webbutvecklare, SEO-tekniker, AI-Skribenter och UI/UX-utvecklare. Deras kombinerade kunskap och erfarenhet säkerställer att din webbplats håller sig relevant, modern och optimerad för att locka och engagera besökare.

 2. Effektiv Kommunikation och Snabb Support:
  Genom vår Slack-kanal erbjuder vi direktkontakt för smidig och snabb kommunikation direkt till våra experter. Du har tillgång till din egen kontaktperson, inklusive mobilnummer och e-postadress, för att underlätta snabb och effektiv dialog.

 3. Månadsvisa Statusmöten:
  För att hålla dig uppdaterad om framsteg och aktiviteter arrangerar vi månatliga statusmöten. Dessa möten ger dig insyn i de utförda åtgärderna, strategiutveckling och resultat. Det är ett tillfälle att diskutera och anpassa riktningen för din webbplats baserat på dina önskemål och förändrade behov.

 4. Teknisk Infrastruktur och Säkerhet:
  GDPR-systemet Cookiebot får du den tekniska infrastruktur som krävs för en säker och integritetsmedveten webbplats. Vi tar hand om tekniska detaljer genom att erbjuda denna tjänst som ingår i priset.

 5. Rabatterad Timprissättning:
  Du får ett rabatterat timpris och detta inkluderar kostnadsfri support och utveckling på upp till 4 timmar varje månad.

 6. Snabb Supportgaranti:
  Vi förstår vikten av att vara tillgängliga när du behöver oss. Därför garanterar vi omgående svar inom kontorstid vid eventuella frågor eller problem. Vi garanterar också dina eventuella beställningar utförs inom minst två kontorsdagar.

 7. Up2Date-Försäkring:
  Det är en försäkring för webbutiker och webbplatser som ger dig trygghet och förtroende för er digitala närvaro. Genom att erbjuda kontinuerlig övervakning och uppdatering av WordPress-versioner och kompatibla plugins, säkerställer Up2Date att er webbplats är säkra och uppdaterade. Om någon olycka skulle inträffa, är ni som kund skyddade och vi på Digital Islands åtgärdar snabbt eventuella problem.

 8. Kostnadsfri support & utveckling:
  4 timmars utveckling/support ingår varje månad i detta paket.

 9. Kostnadsfri webbhotell:
  Vi erbjuder en säker och modernt webbhotell. Din webbplats säkerhetskopieras dagligen och lagras i en månad, så att du alltid kan återgå till en tidigare fungerande version om problem uppstår. Med vår snabbhetsfokuserade infrastruktur, byggd på Google Cloud, garanterar vi en pålitlig och blixtsnabb användarupplevelse. Vår support är specialiserad på WordPress och WooCommerce samt Shopify.

Genom att prenumerera på Digital Islands Webbförvaltning tar du en aktiv roll i att optimera din webbplats för maximal påverkan och resultat. Du investerar i både kvalitet och tidsbesparing, samtidigt som du frigör dig själv från tekniska bekymmer och kan fokusera på att driva din verksamhet framåt.

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att komma igång med vår förvaltningstjänst. Vi ser fram emot att vara en del av din framgångsresa på webben.

Relaterade blogginlägg

Vi är här för att hjälpa dig växa, kontakta oss!

Ring, maila eller kom förbi vårt kontor på Salagatan 23. Du är alltid välkommen!

  Ring eller maila oss på: 

  +46 73 987 96 53 

  info@digitalisland.se