Bli rik på dropshipping

Vi på Digital Island är Shopify-partner och kan därmed hjälpa dig att få igång en framgångsrik försäljning över internet.
Bli rik på dropshipping

Med hjälp av Shopify kan du enkelt och kostnadseffektivt starta en webbutik som levererar dina produkter via dropshipping. Vi på Digital Island är Shopify-partner och kan därmed hjälper dig att färdigställa din shopify-butik och få igång en framgångsrik försäljning.

Vad är dropshipping?

Dropshipping är ett populärt sätt för nya företagare att börja tjäna pengar på nätet. Det beror på att dropshippingmodellen erbjuder två fördelar: låg tröskel för inträde och att du undviker att behöva investera stora summor i inventarier. På detta sätt minimerar du risken att bli barskrapad på kapital.

Dropshipping är nämligen en affärsmodell som gör att du kan sälja produkter online utan att behöva äga eller driva den fysiska platsen där produkterna lagras och bearbetas. Detta innebär att vidare du kan starta en e-handelsbutik och sälja ett brett utbud av produkter utan att behöva hantera lagerhållning och leverans.

Dropshipping betyder alltså att du inte behöver ha något eget lager och därmed slipper lagerhantering. Istället kommer alla dina produkter som beställs via din webbutik att skickas direkt till dina kunder från din/dina underleverantör som många gånger är från till exempel Kina eller Indien. Det betyder inte bara att du slipper lagerhantering, utan också att verksamheten kräver minimala investeringar och att du sparar in på lagerkostnader. Du betalar heller inte för produkterna förrän du har sålt dem. Du slipper helt enkelt ta den ekonomiska risken.

Vad får jag ut av dropshipping?

Med hjälp av Shopify kan du enkelt och kostnadseffektivt starta en webbutik som levererar dina produkter via dropshipping. Vi på Digital Island är Shopify-partner och kan därmed hjälpa dig att färdigställa din Shopify-butik och få igång en framgångsrik försäljning. Vi håller alltid en utbildning så att du ska kunna administrera din webbutik och enkelt kunna lägga till och ta bort produkter på din webbutik.
Vi erbjuder alltid professionell rådgivning för hur du ska lyckas med din dropshipping-verksamhet angående marknadsföring och strategi. Vi på Digital Island hjälper dig hur du ska lyckas med din verksamhet. Målet är att din verksamhet skall bli framgångsrik!

Boka en kostnadsfri konsultation hur du startar din egen dropshippingaffär

Vid en kostnadsfri och förutsättningslös konsultation om dropshipping visar vi dig vi hur du snabbt kan komma igång med en framgångsrik dropshippingverksamhet via Shopify. Vi tar gärna ett fysisk möte eller ett digitalt möte: du bestämmer vad som känns mest bekvämt för dig!

Ring eller maila oss på Digital Island, så hjälper vi dig att bli framgångsrik på din affärside med hjälp av dropshipping!

Relaterade blogginlägg

Vi är här för att hjälpa dig växa, kontakta oss!

Ring, maila eller kom förbi vårt kontor på Salagatan 23. Du är alltid välkommen!

    Ring eller maila oss på: 

    +46 73 987 96 53 

    info@digitalisland.se