Digital Island säkrar dubbel-AA i år också

Det är med stor glädje och stolthet att vi på Digital Island återigen har tilldelats dubbel-AA i kreditbetyg från Bisnode
Digital Island säkrar dubbel-AA i år också

I en tid där företags stabilitet och finansiell hälsa är viktigare än någonsin, är det med stolthet vi meddelar att Digital Island har bibehållit sin dubbel-AA kreditvärdighet från Bisnode sedan år 2021.

Denna bedrift inte bara markerar vår tillförlitlighet och finansiella styrka, utan också vårt kontinuerliga engagemang att vara en pålitlig partner i den digitala branschen.

I en bransch där trovärdighet och pålitlighet är avgörande, är det med stor glädje och stolthet som vi meddelar att Digital Island nyligen har tilldelats dubbel-AA i kreditbetyg från Bisnode, en ledande Helhetsbyrå inom webbutveckling & marknadsföring.

Denna prestigefyllda utmärkelse är inte bara ett erkännande av vår ekonomiska stabilitet och framgångsrika verksamhet, utan det öppnar även dörren till en rad nya möjligheter inklusive deltagande i offentliga upphandlingar som ofta kräver hög kreditvärdighet.

Vad innebär ett dubbel-AA-betyg?

Ett dubbel-AA-betyg från Bisnode är ett tecken på en stark ekonomisk grund och god kreditvärdighet, vilket gör att företag står sig starkt i konkurrensen och erbjuder en trygghet för potentiella samarbetspartners och kunder. Det är ett betyg som visar att vi är ett företag som är här för att stanna, och att vi har de ekonomiska resurser som krävs för att driva och expandera vår verksamhet på ett framgångsrikt sätt.

Framtida möjligheter

Med dubbel-AA-statusen i handen, är vi nu ännu mer rustade för att delta i och vinna offentliga upphandlingar. Det ger oss en fördelaktig position i att utöka vårt nätverk och ta vår verksamhet till nya höjder.
Vår vision har alltid varit att vara en pålitlig partner för våra kunder, och med denna nya utmärkelse har vi fått ett ytterligare bevis på att vi är på rätt väg. Vi är redo att ta nästa steg, och vi ser fram emot att utforska alla de nya möjligheter som detta erkännande för med sig.

Målet: Trippel-A

Medan dubbel-AA kreditvärdighet är ett bevis på Digital Islands styrka och stabilitet, slutar inte vår resa här. Vi har siktet inställt på det ärofyllda målet att uppnå en trippel A-kreditvärdighet. För att nå detta krävs att ett företag har varit verksam i minst tio år. För oss på Digital Island innebär detta att vi har tre år kvar att ytterligare stärka vår verksamhet och fortsätta att leverera på vår höga standard av kvalitet och pålitlighet.
Denna ambition driver oss varje dag att sträva efter excellens, innovation och att fördjupa de långvariga relationer vi byggt med våra partners och kunder. Med en solid grund och ett dedikerat team, är vi säkra på att vi kommer att kunna fira vår tioårsdag med en trippel-A-status, och vi ser fram emot att fortsätta vår resa med er alla.

Slutsats

Att få ett dubbel-AA-betyg är inte bara en bedrift för vårt företag, utan det är också ett tecken på vår engagemang för att leverera kvalitet och pålitlighet till våra kunder. Vi är glada över att ta emot denna utmärkelse och vi är övertygade om att det kommer att leda till ännu fler framgångar i framtiden.

Digital Island är en Helhetslösningar för Din Digitala Närvaro

logotype 1

Relaterade blogginlägg

Vi är här för att hjälpa dig växa, kontakta oss!

Ring, maila eller kom förbi vårt kontor på Salagatan 23. Du är alltid välkommen!

    Ring eller maila oss på: 

    +46 73 987 96 53 

    info@digitalisland.se