Digital island är vinnare av Branschvinnare i Sverige AB

Varje år utser Branschvinnare i Sverige AB i samarbete med Largest companies de företag som får utmärkelsen Branschvinnare baserat på föregående års bokslut.
Digital island är vinnare av Branschvinnare i Sverige AB

Vi kan stolt meddela att vi på Digital Island har vunnit priset Branschvinnare i Sverige AB. Det känns riktigt kul och att vi kan bevisligen stoltsera med att Digital Island är ett bolag som ökar i Omsättning och Resultat. Det innebär att våra kunder och samarbetspartner kan känna sig trygga med Digital Island som erbjuder webbutvecklingdigital marknadsföring och digital design.

Branschvinnare i Sverige AB beskriver Digital Island AB med att vi har överträffat branschen enligt följande parametrar:

  • Omsättningsförändring med + 113 % (Genomsnittet i Sverige inom vår bransch ligger på + 8%)
  • Resultatförändring med + 1 028% (Genomsnittet i Sverige inom vår bransch ligger på + 162%)

* SNI står för Svensk Näringsgrensindelning och bygger på EU:s standard, NACE Rev.2En Branschvinnare är ett företag som har överträffat den egna branschens utveckling i såväl omsättning som resultat.

Vad är Branschvinnare i Sverige AB?

Varje år utser Branschvinnare i Sverige AB i samarbete med Largest Companies de företag som får utmärkelsen Branschvinnare baserat på föregående års bokslut. En Branschvinnare är ett företag som har överträffat den egna branschens utveckling i såväl omsättning som resultat. Företaget måste även visa ett positivt resultat. Snittet räknas fram en gång per år och baseras på samtliga företag inom den aktuella branschen. I snitt är det bara 15 % av Sveriges aktiebolag som tilldelas utmärkelsen. Branschindelningen är baserad på företagens SNI-kod*.

SNI står för Svensk Näringsgrensindelning och bygger på EU:s standard, NACE Rev.2En Branschvinnare är ett företag som har överträffat den egna branschens utveckling i såväl omsättning som resultat.

Branschvinnare logo

Relaterade blogginlägg

Vi är här för att hjälpa dig växa, kontakta oss!

Ring, maila eller kom förbi vårt kontor på Salagatan 23. Du är alltid välkommen!

    Ring eller maila oss på: 

    +46 73 987 96 53 

    info@digitalisland.se