Digital island är vinnare av Branschvinnare i Sverige AB

Varje år utser Branschvinnare i Sverige AB i samarbete med Largest companies de företag som får utmärkelsen Branschvinnare baserat på föregående års bokslut.

Story 6

Vi kan stolt meddela att vi på Digital Island har vunnit priset Branschvinnare i Sverige AB. Det känns riktigt kul och att vi kan bevisligen stoltsera med att Digital Island är ett bolag som ökar i Omsättning och Resultat. Det innebär att våra kunder och samarbetspartner kan känna sig trygga med Digital Island som erbjuder webbutvecklingdigital marknadsföring och digital design.

Branschvinnare i Sverige AB beskriver Digital Island AB med att vi har överträffat branschen enligt följande parametrar:

  • Omsättningsförändring med + 113 % (Genomsnittet i Sverige inom vår bransch ligger på + 8%)
  • Resultatförändring med + 1 028% (Genomsnittet i Sverige inom vår bransch ligger på + 162%)

* SNI står för Svensk Näringsgrensindelning och bygger på EU:s standard, NACE Rev.2En Branschvinnare är ett företag som har överträffat den egna branschens utveckling i såväl omsättning som resultat.

Vad är Branschvinnare i Sverige AB?

Varje år utser Branschvinnare i Sverige AB i samarbete med Largest Companies de företag som får utmärkelsen Branschvinnare baserat på föregående års bokslut. En Branschvinnare är ett företag som har överträffat den egna branschens utveckling i såväl omsättning som resultat. Företaget måste även visa ett positivt resultat. Snittet räknas fram en gång per år och baseras på samtliga företag inom den aktuella branschen. I snitt är det bara 15 % av Sveriges aktiebolag som tilldelas utmärkelsen. Branschindelningen är baserad på företagens SNI-kod*.

SNI står för Svensk Näringsgrensindelning och bygger på EU:s standard, NACE Rev.2En Branschvinnare är ett företag som har överträffat den egna branschens utveckling i såväl omsättning som resultat.

Branschvinnare logo