Kundprojekt

Vill ni få ett kostnadsfritt förslag på hur vi tillsammans kan förbättra er närvaro på webben? Kom gärna förbi på fika i vårt mysiga kontor på Salagatan 24.

Visma

Vi kan gladeligen meddela att vi är ny underleverantör till Visma. I konsultation med Visma så hjälper vi kunder ta vi fram precis de hemsidan behöver efter deras kunders specifika behov.

Celina fonder

Kombinationen lång erfarenhet och kunskap på djupet om marknaden, tillsammans med nytänkande och framåtblickande är grunden för Celina Fonder.

Uppsalahem

Uppsalahem är Uppsalas ledande bostadsbolag med cirka 17000 bostäder. Totalt har nästan 30 000 Uppsalabor sin bostad hos oss i områden runt om i hela Uppsala. 

Aktivt uteliv

Hos oss kan du hyra sportutrustning för alla säsonger, få utbildningar i längdskidåkning och cykling eller åka på tur med med vänner.

Elles utemat

Exklusiva matlagningsupplevelser över öppen eld! Häng med på spännande event där du kan lära dig om eld och utematlagning

Securitas

I snart 20 år har vi tillhandahållit våra molnbaserade tjänster och ständigt utvecklat våra schemasystem i nära samarbete med våra kunder.

Handelstål

Handelsstål levererar samt lagerhåller stål och metaller från butikerna i Uppsala och Gävle. I webbshopen hittar du balk, armering, stång, rör, nät och plåt. 

Birger Jarl

Den hetaste nattklubben i Uppsala. Vi anordnar alla typer av festarrangemang, från start till mål, med upp till 180 sittande personer.

Sju Gårdar

Vi finns nära dig som konsument. Ingen av våra gårdar ligger längre bort än 35 kilometer från Stora torget. Du hittar våra produkter i Uppland med omnejd.

Donald Davies
& Partners

Vi kan projekt och hjälper företag och organisationer med kvalificerad projektledning och förändringsledning.

Fler kunder hos Digital island
Dice
BrorHjortLogo
Salgado logo