COVID-19 WordPress Plugin

Om COVID-19 WordPress Plugin Den nya pandemiklassade sjukdomen COVID-19 (Coronavirus) påverkar alla företag på en global skala. WordPress ’COVID-19 (Coronavirus) Update Plugin’ finns nu till hjälp för att hålla era kunder informerade under dessa krävande tider. Detta plugin lägger till…
COVID-19 WordPress Plugin

Om COVID-19 WordPress Plugin

Den nya pandemiklassade sjukdomen COVID-19 (Coronavirus) påverkar alla företag på en global skala. WordPress ’COVID-19 (Coronavirus) Update Plugin’ finns nu till hjälp för att hålla era kunder informerade under dessa krävande tider.

Detta plugin lägger till ett simpelt och lättkonfigurerat märke på din webbplats som gör det enkelt att nå ut till kunder, företag och leverantörer med affärsnyheter under det pågående Coronavirus-utbrottet.

Huvudsakliga funktioner

  • Unikt innehåll för ditt företag
  • En knapp med extern information från lokala myndigheter
  • Fyra olika placeringar för att passa ihop med din layout
  • Valbara färger och teman
Bildexempel på hur COVID-19 Update Plugin ser ut på en hemsida.

Exempel på hur COVID-19 Update Plugin ser ut.

Vad är COVID-19 WordPress Plugin?

Detta WordPress-plugin skapades för att underlätta kontakt med era kunder om hur ert företag har påverkats av COVID-19 (Coronavirus). Målet har varit att ta fram en så lättillgänglig och universiell plugin som möjligt, så det finns ingen särskild begränsning kring informationen du vill delge. Det finns även en dedikerad sektion för att tillhandahålla länkar till din lokala region för aktuella uppdateringar om COVID-19.

COVID-19 (Coronavirus) Update Plugin består av öppen källkod (open source).

Hur hjälper detta plugin mig?

Huvudsakligen blir det mycket lättare att sänka den stress och oro som kan finnas hos era kunder och samarbetspartners. Istället för enstaka frågor och förvirring om pågående beställningar och projekt finns all relevant information samlad på en synlig plats direkt på er hemsida. Detta underlättar för både er och era kunder med frågor om till exempel eventuella förändringar i tidsplanering och resurser.

Hur installerar jag COVID-19 WordPress Plugin?

Du kan antingen söka efter ”COVID-19 (Coronavirus) Update Plugin” direkt på din sida bland ’Tillägg’ eller ladda ned direkt från denna sida. Där finns även en steg-för-steg-guide på engelska. Om ni behöver hjälp att installera denna plugin, så kan vi självklart hjälpa er med de.

Slutsats

Behöver du enkel åtkomst till stöd för kunder, företag, leverantörer och andra samarbetspartners är detta plugin väldigt användbart. Att hålla andra informerade om hur ert företag hanterar COVID-19 och vilka begränsningar det sätter på era verksamheter under denna tid bör ha hög prioritet i de flesta branscher. Förhoppningen är såklart att COVID-19 Update Plugin inte krävs på lång sikt, men under tiden är denna plugin oerhört användbar för att minimera både tidskrav och stress under de svårigheter både individer och företag utsätts för.

Behöver du fler tips på tillägg eller annan mjukvara som minskar friktion och stress inom affärskommunikation tveka inte att kontakta oss här på Digital Island som just nu arbetar hemifrån men i övrigt är lika tillgängliga som vanligt. ?

Relaterade blogginlägg

Vi är här för att hjälpa dig växa, kontakta oss!

Ring, maila eller kom förbi vårt kontor på Salagatan 23. Du är alltid välkommen!

    Ring eller maila oss på: 

    +46 73 987 96 53 

    info@digitalisland.se