Tillgänglighets- anpassning & WCAG

Tillgänglighetsanpassning & WCAG på WordPress med Digital Island

På Digital Island är vi specialiserade på att skapa tillgängliga och inkluderande webbplatser med WordPress som grund. Vår tjänst för Tillgänglighetsanpassning och WCAG efterlevnad är utformad för att säkerställa att din webbplats inte bara når, utan överträffar de standarder som krävs för att vara tillgänglig för alla användare, oavsett deras förmågor eller behov.

 

Varför är Tillgänglighetsanpassning Viktig?

En tillgänglig webbplats är inte bara en fråga om lagstiftning och efterlevnad, utan även en aspekt av socialt ansvar och affärsmässig fördel. Genom att göra din webbplats tillgänglig breddar du din potentiella målgrupp och förbättrar användarupplevelsen för alla besökare.

 

Vår Expertis med WordPress:

Som experter på WordPress, vet vi att denna plattform erbjuder fantastiska möjligheter för anpassning och flexibilitet. Vi utnyttjar dessa egenskaper för att skapa webbplatser som är estetiskt tilltalande, funktionella och helt tillgängliga. Vårt team följer de senaste WCAG-riktlinjerna och säkerställer att din webbplats är kompatibel med olika hjälpmedel och tekniker.

 

Våra Tjänster Inkluderar:

Granskning och bedömning av nuvarande webbplats: Vi analyserar din befintliga webbplats för att identifiera områden som behöver förbättras. Anpassning och optimering: Vi implementerar nödvändiga förändringar för att göra din webbplats mer tillgänglig, inklusive navigering, färgkontraster, textstorlek, och tillgänglig media.

Kontinuerlig efterlevnad: Tillgänglighet är en pågående process. Vi erbjuder kontinuerlig support och uppdateringar för att säkerställa att din webbplats förblir i linje med de senaste riktlinjerna och bästa praxis.

 

Kontakta oss för att Förbättra din Digitala Närvaro:

Genom att välja Digital Island för din tillgänglighetsanpassning och WCAG efterlevnad, tar du ett viktigt steg mot att göra din digitala närvaro mer inkluderande och tillgänglig för alla. Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att nå detta mål. Du kan också skicka in en ansökan om en kostnadsfri offert, så får du svar inom några dagar.

Kontakta oss idag

Ring, maila eller kom förbi vårt kontor på Salagatan 23. Du är alltid välkommen!

    Ring eller maila oss på: 

    +46 73 987 96 53 

    info@digitalisland.se