Ny försäljningschef – vi säger välkommen till Magnus!

Vi säger välkommen till vårt nya tillskott på kontoret, nämligen vår nya försäljningschef Magnus! Magnus har lång erfarenhet inom vår bransch liksom inom försäljning men har valt att komma in i värmen här hos oss på Digital Island. Vi låter…
Ny försäljningschef – vi säger välkommen till Magnus!

Vi säger välkommen till vårt nya tillskott på kontoret, nämligen vår nya försäljningschef Magnus! Magnus har lång erfarenhet inom vår bransch liksom inom försäljning men har valt att komma in i värmen här hos oss på Digital Island. Vi låter vår nya försäljningschef svara på några frågor och introducera sig själv:

Hur kommer det sig att du hamnade här på Digital Island?

Jag drev en webbyrå på egen hand och älskade att jobba med webb och få utlopp för min kreativa sida på ett helt nytt sätt. Jag kände också att det blev för jobbigt att göra allt från hitta kunder, boka möten, sälja, bygga projekten. Men kände att jag hade en passion för det här så jag valde att göra efterforskningar på vilka aktörer som fanns i Uppsala idag. Vart skulle jag kunna tänka mig att jobba och vart jag skulle kunna bidra med något.

Digital Island fick mer än godkänt i alla mina parametrar och blev direkt mitt första val och är väldigt glad att dom kände detsamma med mig. Tidigare har jag jobbat med försäljning i över 12 år. Jag känner att jag har mycket att bidra med till företagets säljprocesser, marknadsföring och service.

Hur trivs du här som försäljningschef på DI?

Jag kan säga att jag för första gången i mitt liv förstår varför en person skulle vilja vara på ett och samma kontor till pensionen. Dagarna flyger iväg här på kontoret och jag har aldrig haft ett sånt roligt och givande jobb på alla sätt. Från chefer och kollegor till kunder och uppdrag. Jag har aldrig varit på ett företag som värderar sina anställda så högt. Dom gör allt dom kan för att se till att man mår bra och har en bra arbetsmiljö. Jag tror dom håller med mig om det här.

Känner du att det är någon skillnad på sättet som DI jobbar på i jämfört med din tidigare anställningar?

Stor skillnad på ett väldigt positivt sätt. Framför allt det utrymme man får redan som nyanställd att påverka företaget. Allt från idéer på hur vi kan bli bättre eller snabbare i olika aspekter. Eller hur vi kan maximera nöjet att gå till kontoret som personal events, spel på kontoret osv. Tidigare företag jag jobbat för är långt ifrån så flexibla som dom borde vara och gammalmodiga. Jag tycker Digital Island och vårt moderbolag Interactive Solutions fungerar precis så ett modernt företag faktiskt borde vara.

Kan du förklara mer vad din roll som försäljningschef innebär?

Mitt huvudansvar ligger på försäljning. Från att ta fram nya kunder till att även att se till att våra befintliga kunder har det bra och får den uppmärksamhet dom behöver. Jag jobbar väldigt nära inpå produktionen och är alltid med på ett hörn med mina kundbeställningar så att kundens önskan alltid förmedlas så tydligt som möjligt under projektets gång. Utöver det så jobbar jag hand i hand med resten av ledningen för att lägga fram strategier.

Intresserad av att jobba med försäljning på Digital Island?

Känner du att Digital Island skulle kunna vara din framtid arbetsplats? Magnus ambitioner är att utöka försäljningsteamet så skicka in ditt CV och ett personligt brev direkt till vår försäljningschef på magnus@digitalisland.se eller kontakta oss genom vår kontaktsida så har du möjlighet att bli vår nya storsäljare.

 

 

 

Relaterade blogginlägg

Vi är här för att hjälpa dig växa, kontakta oss!

Ring, maila eller kom förbi vårt kontor på Salagatan 23. Du är alltid välkommen!

    Ring eller maila oss på: 

    +46 73 987 96 53 

    info@digitalisland.se