Uppdatering angående COVID-19 — Coronavirus

Uppdatering angående COVID-19 — Coronavirus Vi tänkte göra en uppdatering angående COVID-19 och hur vi hanterar samt möter nästa fas av COVID-19 pandemin. Nu, liksom under våren, är denna bransch en av få som någorlunda kan hantera denna kris. Återigen är vårt…
Uppdatering angående COVID-19 — Coronavirus

Uppdatering angående COVID-19 — Coronavirus

Vi tänkte göra en uppdatering angående COVID-19 och hur vi hanterar samt möter nästa fas av COVID-19 pandemin.

Nu, liksom under våren, är denna bransch en av få som någorlunda kan hantera denna kris. Återigen är vårt team utspridda på olika platser där majoriteten av oss arbetar hemifrån men där samtliga utför sitt arbete precis som före krisen. Under kriser som denna så visas verkligen digitaliseringens fördelar då dom digitala lösningarna gör så att vi fortfarande arbetar med samma tempo som innan krisen.

Vi håller kontakten sinsemellan samt med våra kunder & partners genom Zoom, Google Hangouts och Slack. Vi fortsätter att hjälpa våra kunder med digital marknadsföring, SEO, grafisk design och webbutveckling. Utöver det finns vår support alltid öppen för våra befintliga kunder, så tveka inte att kontakta oss ifall det är något ni undrar över.

Coronapandemin påverkar våra liv på flera olika sätt men Digital Island står starka under denna kris och finns som en garant till våra kunder. Vi har fått anpassa vårt arbetsflöde men arbetar nu hårdare och effektivare för att garantera en hög kundservice.

Tillsammans tar vi oss igenom detta, men med lite udda arbetsplatser.

Relaterade blogginlägg

Vi är här för att hjälpa dig växa, kontakta oss!

Ring, maila eller kom förbi vårt kontor på Salagatan 23. Du är alltid välkommen!

    Ring eller maila oss på: 

    +46 73 987 96 53 

    info@digitalisland.se