GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR! Vi på Digital Island vill önska er en God jul & Gott nytt år. Vi är i gång med att stänga ner året 2020 och blicka framåt mot 2021 men innan vi gör det…
GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

Vi på Digital Island vill önska er en God jul & Gott nytt år. Vi är i gång med att stänga ner året 2020 och blicka framåt mot 2021 men innan vi gör det tänkte vi summera året som gått.

Under året har vi dubblat antalet personer här på kontoret (även fast majoriteten har jobbat hemifrån). Vi har totalt haft fem stycken praktikanter. Två har redan fått fortsatt förtroende, närmare bestämt webbutvecklaren Felix och grafiska designern Nino. Utöver det har vi även Emil och Hanna som i skrivande stund är praktikanter hos oss.

Vi har över 30 projekt publicerade under året vilket gör oss till en av dom mest effektiva aktörerna på marknaden. Ett par av dessa är Confident Approach, WeHype, Champagne Club och Marena Beauté. Vi är just nu igång med projekt som Aktivt Uteliv och Paddelresor.

2020 har verkligen varit ett utmanande år. Hemmakontor, onlinemöten och isolation har satt oss på prov men med en rejäl dos handsprit och disciplinerade medarbetare har vi även dubblat omsättning från förra året och går mot ett rekordbra år.

Utöver avklarade projekt har vi även deltagit i vårt första år av Black Week, förvärvat Gustafsson Webb samt slutit flera avgörande avtal med nya samarbetspartners. Vi har även utvecklat vår egna säljavdelning med vår nya försäljningschef Magnus i spetsen. Denna avdelning kommer bli en central del i företagets framtid.

Vi vill avsluta med att säga ett stort tack till alla våra medarbetare, samarbetspartners och kunder för ert förtroende under det här problematiska året. Nu blickar vi framåt mot ett (förhoppningsvis) pandemifritt 2021 och mot nya höjder! God jul och Gott nytt år!

 

 

 

Relaterade blogginlägg

Vi är här för att hjälpa dig växa, kontakta oss!

Ring, maila eller kom förbi vårt kontor på Salagatan 23. Du är alltid välkommen!

    Ring eller maila oss på: 

    +46 73 987 96 53 

    info@digitalisland.se