Varför du ska anlita webbyrån Digital Island?

Varför anlita webbyrån Digital Island? Efter ett rekord bra år förra året och en lika bra start på 2021 tänkte vi dela med oss av vår hemlighet.Vi skulle ljuga ifall vi sa att vi var dom enda aktörerna inom webbutveckling…
Varför du ska anlita webbyrån Digital Island?

Varför anlita webbyrån Digital Island?

Efter ett rekord bra år förra året och en lika bra start på 2021 tänkte vi dela med oss av vår hemlighet.Vi skulle ljuga ifall vi sa att vi var dom enda aktörerna inom webbutveckling på marknaden, men enligt oss är vi dom mest tidseffektiva och prisvärda. För att backa upp våra antaganden, skickade vi för två månader sedan ut en kundundersökning för att se vad våra kunder säger om oss och varför dom valde att anlita just oss?

Lokal förankring

Redan från starten har vi arbetat för att få en lokal förankring här i Uppsala samtidigt som vi har blivit populära i Stockholm som genererar många kunder. Vi har även lyckats genom våra samarbetspartners och deras redan befintliga kundbas.
Ser vi på vår kundstatistik sitter ungefär 75% av våra kunder i Uppsala. Vi ser även att det inte existerar något företag som inte har behov av en online närvaro. Faktum är att vi har en stor spridning på våra kunder med allt från Museum, Bygg, Skönhet, IT, Fastigheter, Tjänster, Restaurang, Hotell, Sport, Organisationer och E-sport. Med kunder som Securitas, Birger Jarl, Triller Mat & Bröd och många fler som ständigt flödar in till oss på Digital Island. Alla nya kunder som vi tar, sätter vi fokus på att öka deras försäljning och öka deras omsättning.

Kundnöjdhet och tidseffektivitet

Vår undersökning visar även att våra insatser till att nå hög kundnöjdhet och tidseffektivitet har gett resultat. 91% av våra kunder anger att vi återkopplar och levererar support-ärenden samma dag som de kommer in. Detta kan vara en av anledningarna till vår höga kundnöjdhet.
Alla våra kunder anger att ”Sannolikheten är hög eller mycket hög, att dom skulle rekommendera Digital Island”. Utöver detta, visas även undersökningen att 91.5% av våra kunder anger att ”Vi levde upp till deras förväntningar”.
Några extra kommentarer vi har fått från våra kunder i undersökningen är:

”Speciellt bra på design, pris och exponering av sidan”

”Det slutliga resultatet och responstiden till mig som kund”

”Oerhört effektiva och en bra kundservice”

Vi är väldigt glada för att så många av våra kunder är nöjda med vårt arbete och vi försöker ständigt bli ännu bättre. Kontakta oss ifall du behöver fler argument till varför du ska anlita oss, det finns många på lager! Annars så ser vi fram emot att arbeta med dig.

Ett stort tack till alla kunder som svarade på vår kundundersökning, vi ser fram emot ett fortsatt förtroende från er och hjälpa er i framtiden!

 

 

Relaterade blogginlägg

Vi är här för att hjälpa dig växa, kontakta oss!

Ring, maila eller kom förbi vårt kontor på Salagatan 23. Du är alltid välkommen!

    Ring eller maila oss på: 

    +46 73 987 96 53 

    info@digitalisland.se