Kommunikatör – Vi söker ytterligare stjärna

Återigen ska vi ut och hitta en ny stjärna till kontoret! Vi söker nu en ytterligare kommunikatör/copywriter. Ta chansen och bli en del av ett ungt och fräscht team placerade i centrala Uppsala! Kommunikatör/copywriter Vi söker en ytterligare kommunikatör/copywriter som…
Kommunikatör – Vi söker ytterligare stjärna

Återigen ska vi ut och hitta en ny stjärna till kontoret! Vi söker nu en ytterligare kommunikatör/copywriter. Ta chansen och bli en del av ett ungt och fräscht team placerade i centrala Uppsala!

Kommunikatör/copywriter

Vi söker en ytterligare kommunikatör/copywriter som kommer jobba i nära samarbete med försäljningschef Magnus Persson och ägare/grafisk designer Gustav Trolle. Jobbet handlar om att skapa all form av textbaserat innehåll till hemsidor, bloggar, sociala medier samt SEO anpassa texten. Dessa arbetsuppgifter görs både för Digital Island samt för kunders räkning. Därmed kommer du både arbeta med att utveckla Digital Islands egna varumärke och profil samt arbeta i nära kontakt med kunder. Jobbet är även tvådelat i den bemärkelsen att du både skapar texten samt ständigt arbetar med SEO verktyg för att optimera hemsidorna.

Jobbet

  • Deltidsanställning som är timbaserat
  • Minimum 8 timmar i veckan med möjlighet för mer
  • Möjlighet till att jobba självständigt hemifrån

Detta är en position som är perfekt för en studerande som söker ett studiejobb. Optimalt vore det ifall du studerar något som är relevant för jobbet, exempelvis digital marknadsföring, media, kommunikation eller dylikt men det är inget krav. Det är heller inget krav att du är studerande men vi ser gärna att du har relevant erfarenhet, exempelvis från att ha jobbat med kommunikation, text, SEO eller marknadsföring sedan tidigare.

Varför du ska söka jobb hos oss?

Vi är ett ungt och drivet företag. Vi startade 2016 och har på 5 års tid tagit stora marknadsandelar. Då vi fortfarande är ett ungt företag arbetar vi med stor flexibilitet och högt i tak. Alla medarbetare får ständigt pröva på nya och utmanande uppgifter men där vi alltid hjälper varandra genom varje arbetsmoment. Våra lyhörda chefer är alltid öppna för nya förslag på arbetsflöden och kreativa sätt att lösa problem. Vi sitter idag i härliga lokaler i ett sekelskifteshus centralt i Uppsala ihop med moderbolaget Interactive Solutions AB.

På grund av rådande omständigheter försöker vi hålla sociala tillställningar online samt har en stor flexibilitet och förståelse för allas välmående och hälsa. För att få en bättre känsla över vad för typ av företag vi är, får du gärna läsa några av våra medarbetarintervjuer som du hittar på vår blogg.

Hur söker du?

Skicka in ditt cv + personligt brev här och markera ansökan med: Ansökan som kommunikatör

Vi ser fram emot att se och läsa era ansökningar och kontakter er så snabbt vi kan för mer information om anställningsprocessen.

Relaterade blogginlägg

Vi är här för att hjälpa dig växa, kontakta oss!

Ring, maila eller kom förbi vårt kontor på Salagatan 23. Du är alltid välkommen!

    Ring eller maila oss på: 

    +46 73 987 96 53 

    info@digitalisland.se