Ny account manager och webbutvecklare till kontoret

Marcus Berg och Alexander Isak i all ära, vi tycker att våra nyförvärv toppar listan av heta radarpar: vi välkomnar vår nya account manager Jesper Lundin och vår nya webbutvecklare Per-Erik Ökvist. Som ett resultat av vår vidare expandering har…
Ny account manager och webbutvecklare till kontoret

Marcus Berg och Alexander Isak i all ära, vi tycker att våra nyförvärv toppar listan av heta radarpar: vi välkomnar vår nya account manager Jesper Lundin och vår nya webbutvecklare Per-Erik Ökvist. Som ett resultat av vår vidare expandering har vi nu anställt två nya stjärnor till kontoret och som vanligt låter vi dom själva introducera sig:

Tjena Jesper! Kan du berättar lite vad du har för erfarenhet innan digital Island?

Genom hela mitt arbetsliv har jag arbetat inom försäljning och som account manager. Allt från B2B till B2C och har därmed en gedigen erfarenhet när det kommer till att både hitta nya och behandla befintliga kunder. Just nu studerar jag även systemutveckling, vilket passar perfekt till jobbet. Jag får därmed praktisk kunskap från jobbet om hur branschen faktiskt fungerar.

Hur kommer det sig att du hamnade här på Digital Island?

Jo, som jag sa tidigare studerar jag till systemutvecklare och kände att jag ville ha ett matchande jobb vid sidan av. Jag såg sen att Digital Island sökte Account manager på LinkedIn vilket jag tyckte passade som handen i handsken för min del.

Vilka är dina huvudsakliga arbetsuppgifter?

Mitt ansvarsområde är att vara ansiktet utåt för Digital Island och vara den personen som våra befintliga och framtida kunder hör av sig till när de har behov av hjälp med webben. Just nu sker ju såklart mycket digitalt, så därför jobbar jag mest med digitala möten, telefonsamtal och mejl men jag ser verkligen fram emot att möta fler och fler kunder i person.

Hur trivs du här på Digital Island?

Hittills stortrivs jag här på Digital Island, gillar verkligen att gänget här är så sammansvetsade och målmedvetna och känner att man verkligen får möjligheten till att utvecklas här!

Tjena Per-Erik! Kan du berätta lite om vad du har för bakgrund?

Jag är utbildad civilingenjör från Uppsala Universitet och har sedan dess jobbat med webbutveckling på olika företag och institutioner, exempelvis på Institutet för språk och folkminnen.

Hur kommer det sig att du hamnade här hos oss på Digital Island?

Jag blev tipsad av Arbetsförmedlingen att Digital Island sökte en webbutvecklare. Därefter skickade jag in min ansökan och fick en första intervju och på den vägen är det. Nu har jag redan varit här ett par månader och trivs superbra!

Kan du beskriva hur ditt arbetsområde ser ut?

Det varierar lite, beroende på vilka uppdrag vi får in. I huvudsak utvecklar jag back-end delen för olika hemsidor, på senaste tiden en hyr-applikation. Men just nu arbetar jag även med att uppgradera en äldre Drupal-sida. Så som sagt är det lite varierande men generellt back-end utveckling!

Hur skulle du säga att du trivs här på Digital Island?

Jag tycker verkligen om den samarbetsinriktade stämningen som är bland oss som jobbar här. Det är mycket eget ansvar och en möjlighet att planera sina egna arbetstimmar. Sen gillar jag även ledningens less-bullshit-management-stil! Det gör steget kort från idé till utförande och skapar en grymt effektivitet.

Vi säger välkomna till Digital Island, Jesper och Per-Erik. Vi ser fram emot att ta företaget till nya nivåer med er! Vill ni komma i kontakt med Per-Erik eller Jesper så kontakta oss här, så hänvisar vi er vidare.

Relaterade blogginlägg

Vi är här för att hjälpa dig växa, kontakta oss!

Ring, maila eller kom förbi vårt kontor på Salagatan 23. Du är alltid välkommen!

    Ring eller maila oss på: 

    +46 73 987 96 53 

    info@digitalisland.se