God Jul & Gott Nytt 2022

Digital Island önskar God Jul & Gott Nytt! Vi närmar oss ett nytt år, vi går mot 2022! Därför vill vi summera året 2021. Under 2021 har vi ökat antalet personer på kontoret till elva anställda. Vi har haft fem…
God Jul & Gott Nytt 2022

Digital Island önskar God Jul & Gott Nytt!

Vi närmar oss ett nytt år, vi går mot 2022! Därför vill vi summera året 2021.

Under 2021 har vi ökat antalet personer på kontoret till elva anställda. Vi har haft fem stycken praktikanter och tre av dessa har vi anställt, närmare bestämt Fullstack Mattias, Webbutvecklare Anna och SEO Analytikern Andreas (Andreas kommer vi att presentera inom kort). Utöver det har vi även anställt Jesper som Account manager.

Under detta år har vi publicerade över 50 projekt och fått in 64 stycken nya kunder samt sex stycken nya samarbetspartner med följande kunder. Vår strategin, som vi satte upp förra året, har bevisligen fungerat och vår Säljkår med Produktionsgruppen har gjort ett fantastiskt arbete. Vi har nära på dubblat vår omsättning från föregående år. Några exempel på årets lanseringar och kunder är SLU, Aktiv Uteliv, Birger jarl, Securitas, Handelsstål, Donald Davids & Partners, SwedeTimeoch Uppsala Hems Hållbarhetsredovisning som också blev nominerad för Svenska Design Priset.

Digital Island kunder

2021 har även innefattat Covid 19 med Digitala-möten, Hemmakontor och med fortsatt handsprit och disciplinerade medarbetare.

Vi avslutar med att säga;
Stort tack till alla våra Praktikanter, Medarbetare, Samarbetspartners och Kunder för ert förtroende under det här året och hoppas på ett fortsatt förtroende.

God jul och Gott nytt år önskar vi på Digital Island!

Relaterade blogginlägg

Vi är här för att hjälpa dig växa, kontakta oss!

Ring, maila eller kom förbi vårt kontor på Salagatan 23. Du är alltid välkommen!

    Ring eller maila oss på: 

    +46 73 987 96 53 

    info@digitalisland.se