En ytterligare anställning till Digital Island

Babra började hos oss som praktikant, en mycket lyckad arbetsprocess som många av våra anställda går igenom innan anställning.
En ytterligare anställning till Digital Island

Digital Island har förstärkt teamet med Emil Babra som arbetar som Fullstack.

Babra (som vi kallar honom p.g.a. att vi har två stycken ”Emil” på kontoret) började hos oss som praktikant, en mycket lyckad arbetsprocess som många av våra anställda går igenom innan anställning. Vi låter Babra introducera sig själv igenom våra DI-frågor:

Vad har du gjort innan du började på Digital Island?

Innan jag började på Digital Island så gick jag en utbildning inom webbutveckling på Yrkeshögskolan Chas Academy, efter det så jobbade jag under en kortare stund som E-tjänsteutvecklare för en grupp av kommuner som samarbetade inom digitalisering och e-tjänster.

Hur kommer det sig att du hamnade här hos oss på Digital Island?

Jag hamnade på Digital Island från början som praktikant, jag hade egentligen en annan praktikplats förberedd som olyckligtvis backade ur i sista sekund. Då i mitt letande efter en ny plats så hittade jag Digital Island: Jag hörde av mig till dem och fick snabbt återkoppling och vi kom överens om att jag skulle starta min praktik där. Nästan så att man kan säga att Digital Island räddade min utbildning på den fronten. En tid efter min praktikperiod, fick jag erbjudande om anställning hos DI. Eftersom jag trivdes under min praktikperiod, så fanns det ingen annan tanke än att ta den möjligheter.

Vilket är dina huvudsakliga arbetsuppgifter?

Mina arbetsuppgift på Digital Island är att utveckla inom Frontend i de flesta kundprojekten. Utöver detta, så hjälper jag till där det behövs, vare sig det är Frontend eller Backend. Jag skulle i viss mån kunna kalla mig själv för; Digital Island alldeles egna kodvaktmästare.

Hur trivs du här på Digital Island?

Jag trivs oerhört bra på Digital Island! Det är alltid en härlig stämning mellan alla på arbetsplatsen, det finns bra underförståelse för att alla är duktiga på olika saker och att alla därför kan hjälpa varandra med olika saker, vilket gör att man aldrig behöver vara rädd för att fråga om hjälp med sina arbetsuppgifter. 11/10 får Digital Island som arbetsplatsbetyg!

Vi välkomnar Babra med glädje till vårt DI-Team. Vi är idag 12 st anställda och här hittar ni flera intervjuer av våra anställda Mattias, Jesper, Felix, Nino, Magnus och Jonathan.

Relaterade blogginlägg

Vi är här för att hjälpa dig växa, kontakta oss!

Ring, maila eller kom förbi vårt kontor på Salagatan 23. Du är alltid välkommen!

    Ring eller maila oss på: 

    +46 73 987 96 53 

    info@digitalisland.se