Uppdatera din wordpress via mobilapp

Du kan enkelt administrare din wordpress hemsida via ladda ner appen – Website Builder som du kan ladda ner via Appstore eller GooglePlay
Uppdatera din wordpress via mobilapp

Vi brukar rekommendera våra kunder som kontinuerligt vill uppdaterad sin webbsida eller bara är intresserad av att ha kontroll på sina webbesökare och kunder, att ladda ner appen WordPress – Website Builder från Appstore eller GooglePlay.

Via den applikationen kan du enkelt administrera och uppdatera din WordPress-sajt direkt i din mobil. Du kan enkelt skapa och redigera inlägg och sidor, ladda upp bilder och videor, visa statistik och svara på kommentarer.

Håll koll på din webbplats med realtidsaviseringar och analyser eller publicera ett inlägg, hantera försäljning, svara på kommentarer eller uppdatera din startsida — allt från din telefon, surfplatta eller webbläsare.

Ladda ner våra appar:

iOS / Android

Om ni vill veta mer eller har frågor; Kontakta oss, så bokar vi gärna ett kostnadsfritt möte.

Relaterade blogginlägg

Vi är här för att hjälpa dig växa, kontakta oss!

Ring, maila eller kom förbi vårt kontor på Salagatan 23. Du är alltid välkommen!

    Ring eller maila oss på: 

    +46 73 987 96 53 

    info@digitalisland.se