Hosting

Kundorienterad support

Boardeaser en del av Fortnox

Kontakta oss

Helhetslösningar inom webbförvaltning

Boardeaser, en innovativ plattform för styrelsearbete och finansiell rapportering. Dem stod inför utmaningar relaterade till webbplatsens prestanda, säkerhet och underhåll. Med en växande kundbas och en allt större vikt på digital närvaro, krävdes en lösning som kunde säkerställa snabb laddning, robust säkerhet och effektiv hantering av webbplatsen.
Digital Island presenterade en lösning för Boardeaser, fokuserad på Trygg Hosting, Hastighetsoptimering och Expertförvaltning. Genom att använda sig av Google Clouds infrastruktur, dagliga säkerhetskopior och specialiserad support garanterades en webbplats som inte bara laddar snabbt och är säker, utan som också ständigt är optimerad och uppdaterad.

Sedan i mars 2024 är Boardeaser en del av Fortnox (www.fortnox.se). Fortnox AB (publ) är en företagsplattform med målet att hjälpa företag att starta, växa och utvecklas – visionen är att skapa ett välmående samhälle format av framgångsrika företag. Aktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

5/5

Bra kundsupport

5/5

Kommunikation

3⋆

Resursförstärkning

1h - 2h

Snabb support

Snabbfakta

Trygg Hosting

95%

Dedikerat Team

90%

Svårighetsgrad

17%

Genomsnittlig projektkostnad

10%

Webbförvaltning

Lösning

Digital Island presenterade en skräddarsydd lösning för Boardeaser, fokuserad på Trygg Hosting, Hastighetsoptimering och Expertförvaltning. Genom att använda sig av Google Clouds infrastruktur, dagliga säkerhetskopior och specialiserad support garanterades en webbplats som inte bara laddar snabbt och är säker, utan som också ständigt är optimerad och uppdaterad.


Trygg Hosting

Vår hosting garanterar snabba laddningstider genom beprövad teknologi såsom Redis, MariaDB och Nginx. Säkerheten förstärks med dagliga backups och toppmodernt säkerhetssystem, vilket placerar Boardeasers hemsida i samma säkra miljö som Gmail och Google Search.


Dedikerat Team

Boardeaser fick tillgång till ett team av WordPress-experter, SEO-tekniker, och UI/UX-utvecklare, säkerställande att webbplatsen alltid är modern, optimerad och i linje med Boardeasers mål och vision.


Snabb Support och Effektiv Kommunikation

Via vår Slack-kanal erbjuds direktkontakt med experterna för snabb support. Månadsvisa statusmöten håller Boardeaser uppdaterade om framsteg och strategier.


Resultat

Boardeasers webbplats upplevde en markant förbättring i både prestanda och säkerhet. Hastighetsoptimeringarna ledde till en ökad användarupplevelse, vilket i sin tur bidrog till förbättrad kundnöjdhet och stärkt förtroende för Boardeasers tjänster. Den dedikerade supporten och den proaktiva hanteringen av webbplatsen möjliggjorde för Boardeaser att fokusera på kärnverksamheten, med vetskapen att deras digitala närvaro är i trygga händer.


Framtidsutsikter

Med Digital Islands fortsatta förvaltning är Boardeaser väl positionerat för att möta framtida utmaningar och utnyttja digitala möjligheter. Up2Date-försäkringen och den kontinuerliga övervakningen och uppdateringen av webbplatsen garanterar att Boardeaser kan fortsätta att växa och utvecklas i den digitala eran, med en stark och säker webbplats som grund.


Vi är här för att hjälpa dig växa, kontakta oss!

Ring, maila eller kom förbi vårt kontor på Salagatan 23. Du är alltid välkommen!

    Ring eller maila oss på: 

    +46 73 987 96 53 

    info@digitalisland.se