Nationsguiden

Event

Wordpress

En guide för studenter

Kontakta oss

Kundens kommentar

''Vi är oerhört nöjda med vårt samarbete med Digital Island. De har inte bara levererat en fantastisk webbplats, utan också gett oss det stöd och den rådgivning vi behövt under hela processen. Vi ser fram emot ett fortsatt samarbete!''

5/5

Bra kundsupport

5/5

Kommunikation

3⋆

Resursförstärkning

1h - 2h

Snabb support

Snabbfakta

Trygg Hosting

95%

Dedikerat Team

90%

Svårighetsgrad

17%

Genomsnittlig projektkostnad

10%

Om kunden


Nationsguiden är en omfattande plattform som tillhandahåller information om de olika nationerna vid Uppsala universitet. Plattformen fungerar som en central resurs för studenter, med evenemangskalender, medlemsinformation och nyheter från de olika nationerna.


Utmaningen


Nationsguiden kom ursprungligen från byrån Mindsnake, som inte längre finns kvar. Efter att ha behövt en stabil och långsiktig partner för vidareutveckling och underhåll av deras webbplats, valde Nationsguiden att samarbeta med oss på Digital Island. Deras mål var att skapa en modern, användarvänlig och funktionsrik webbplats som skulle förbättra användarupplevelsen och förenkla administrationen av innehåll.


Lösningen


Digital Island tog fram en ny och förbättrad webbplats för Nationsguiden, byggd på WordPress för att säkerställa flexibilitet och användarvänlighet. Vi arbetade nära med kunden för att förstå deras specifika behov och krav, och levererade följande: • Responsiv design: En mobilanpassad och användarvänlig layout som fungerar sömlöst på alla enheter.

 • Evenemangskalender: En intuitiv kalenderfunktion där nationerna enkelt kan lägga till och uppdatera evenemang.

 • Medlemsinformation: En integrerad sektion där studenter kan hitta information om medlemskap och aktiviteter.

 • Nyhetssektion: Ett enkelt sätt att publicera och hantera nyheter och uppdateringar från de olika nationerna.

 • Sökfunktion: En kraftfull sökfunktion som gör det enkelt för användarna att hitta relevant information snabbt.


Resultatet


Den nya webbplatsen har mottagits mycket positivt av både studenter och nationerna själva. Användarupplevelsen har förbättrats avsevärt, och administrationen av innehållet är nu mycket enklare för webbplatsens administratörer. Nationsguiden har nu en modern plattform som inte bara uppfyller deras nuvarande behov, utan också är skalbar för framtida utveckling.


Vi är här för att hjälpa dig växa, kontakta oss!

Ring, maila eller kom förbi vårt kontor på Salagatan 23. Du är alltid välkommen!

  Ring eller maila oss på: 

  +46 73 987 96 53 

  info@digitalisland.se