COVID-19

Angående COVID-19 — Coronavirus På grund av den osäkerhet som råder runtom världen vill vi på Digital Island uppdatera våra kunder, partners, frilansare och vänner om hur COVID-19 påverkar oss. Från och med den 9 mars 2020 har vårt team varit utspritt…
COVID-19

Angående COVID-19 — Coronavirus

På grund av den osäkerhet som råder runtom världen vill vi på Digital Island uppdatera våra kunder, partners, frilansare och vänner om hur COVID-19 påverkar oss.

Från och med den 9 mars 2020 har vårt team varit utspritt på olika platser; ett fåtal arbetar på kontoret medan det flesta arbetar hemifrån. Alla är friska och fortsätter hjälpa våra kunder med webbutveckling, digital marknadsföring, SEO samt grafisk design. Kontakten håller vi genom dagliga online-möten där vi går igenom aktuella arbetsuppgifter och information. Vi har precis slutfört lanseringen av vårt projekt med Wehype och vi fortsätter som vanligt med både support och nya projekt.

Som webbyrå har vi turen att det är lättare för oss att fortsätta arbeta genom denna period än för många andra branscher. Tveka därför inte att kontakta oss om ni undrar något eller behöver vidare stöd med era projekt. Vi tar för tillfället möten via Zoom, Google Hangouts eller liknande.
Tillsammans tar vi oss igenom detta. Ta hand om er och era nära och kära.

Relaterade blogginlägg

Vi är här för att hjälpa dig växa, kontakta oss!

Ring, maila eller kom förbi vårt kontor på Salagatan 23. Du är alltid välkommen!

    Ring eller maila oss på: 

    +46 73 987 96 53 

    info@digitalisland.se