Webbyrån som jobbar med Mediabyråer

Sedan starten av Digital Island har vi arbetat med samarbetspartners, vilket var en del av vår affärsstrategi. Med tiden har vi jobbat med Mediamind, Digitalist, Gistvall Holm med flera. Salgado och Interactive Solutions har varit med från start. Därför känns…
Webbyrån som jobbar med Mediabyråer

Sedan starten av Digital Island har vi arbetat med samarbetspartners, vilket var en del av vår affärsstrategi. Med tiden har vi jobbat med Mediamind, Digitalist, Gistvall Holm med flera. Salgado och Interactive Solutions har varit med från start. Därför känns det rimligt att berätta hur vårt samarbetet ser ut med just Salgado och Interactive Solutions. Till min hjälp har jag kikat in hos Peter Söderman, Key Account Manager på Salgado samt Bonny Trolle, grundare av Interactive Solutions.

Introduktion till samarbetspartners

Salgado grundades 2011 av Charlotte Da Silva och var då helt specialiserade på sociala medier. Idag är Salgado är en strategisk digitalbyrå som hjälper företag och organisationer till en optimal digital närvaro. Dom erbjuder allt från strategi till digital kommunikation för både offentlig och privat sektor. Mer specifikt arbetar dom med digital strategi, utbildning, annonsering på sociala medier, annonsering på Googles kanaler, chatbot och sökmotoroptimering.

Interactive Solutions startades av Bonny Trolle 2007 och vi började snabbt jobba med större kunder som Betsson, EA, Dice, Unibet med flera, inom webb, spel och apputveckling. Idag är vi ett gäng designers, spelutvecklare, affärsutvecklare, frontendare och backendare som arbetar tillsammans med att leverera högkvalitativa digitala lösningar till våra kunder.

Hur började samarbetet mellan er och Digital Island samt hur ser det ut idag?

Salgado: För ca 5 år sedan, när Digital Island precis hade startat, behövde jag hjälp med en enklare wordpress hemsida till en kund och valet föll på Digital Island. På den tiden satt vi faktiskt i samma kontorslokaler så det var ett logiskt steg att ta. Idag har Digital Island dels gjort vår hemsida och en rad andra sidor till våra kunder.

Interactive Solutions: 2016 tog vi steget att inte längre jobba med enklare webbsidor eftersom vi även byggde de enklaste webbsidorna med ”Rolls-Royce”-motor. Något som dessa mindre kunder inte riktigt hade råd med. Samtidigt som vår personal var överkvalificerad för WordPress utveckling. Efter en längre tids sökande så bestämde vi oss för att jobba med Digital Island. På grund av att de hade rätt kompetens, hög kvalité samt snabb och kostnadseffektiv leverans.

Varför just Digital Island?

Salgado: Jag skulle säga att Digital Island är lätta att jobba med. Dom lägger stort fokus på effektivitet och är tydliga i sin kommunikation. Vi känner oss alltid trygga med att lämna över våra kunder till och dom är alltid tillmötesgående.

Interactive Solutions: Det vi gillar med Digital Island är att vi kan välja om vi vill ha hela kund-kontrollen. Där vi fakturerar kunden direkt och Digital Island fakturerar oss. Samtidigt kan vi i många fall släppa hela ansvaret till Digital Island så att de tar över hela projektet. Det är viktigt för oss är att kunden blir mer än nöjda och de har Digital Island hitintills lyckats att leverera. Samtidigt som Digital Island är otroligt prisvärda.

Från vår sida på Digital Island är våra samarbetspartners väldigt viktiga. Vi anpassar oss utefter samarbetspartnerns önskan och kan kombinera våra resurser och kunskaper inom olika områden för att ge deras kunder högsta kvalité. I varje samarbete arbetar vi flexibelt och dynamiskt för att hitta den rätta vägen för kunden. Det kan vara allt mellan att vi tar över en kund från en samarbetspartner ifall dom inte har specifikt de kompetenserna kunden efterfrågar, till att vi utför ett litet arbete och diskret fakturerar genom våra samarbetspartners. Samtidigt tar vi självklart hjälp och konsulterar med våra samarbetspartners när vi behöver extra kompetenser inom vissa områden.

Så söker ditt företag en ny samarbetspartner inom webbutveckling? Eller planerar ni att utveckla en ny hemsida utan att veta precis vilka kompetenser som behövs? Kontakta oss så ser vi till att hjälpa er med precis det ni letar efter.

Relaterade blogginlägg

Vi är här för att hjälpa dig växa, kontakta oss!

Ring, maila eller kom förbi vårt kontor på Salagatan 23. Du är alltid välkommen!

    Ring eller maila oss på: 

    +46 73 987 96 53 

    info@digitalisland.se