Jobbannons – söker Account manager!

Jobbannons – vi söker en Account manager! Med stor glädje så fortsätter vi på Digital island att expandera. Vi blir fler och fler på kontoret och kunderna ökar i samma takt, tillsammans med våra nya tjänster. Vi har hitintills fått…
Jobbannons – söker Account manager!

Jobbannons – vi söker en Account manager!

Med stor glädje så fortsätter vi på Digital island att expandera. Vi blir fler och fler på kontoret och kunderna ökar i samma takt, tillsammans med våra nya tjänster. Vi har hitintills fått in över femtio nya kunder under detta år och vi har tre månader kvar av året och målet är att få in lika många kunder innan årets slut, vilket gör oss till en av dom mest effektiva aktörerna på marknaden. För att uppnå detta så söker vi en ytterligare Account manager.

Vad söker vi som Account manager?

Vi söker en ung och hungrig account manager till vårt säljteam. I nära samarbete med försäljningschef Magnus, kommer du att arbeta med att få in nya nöjda kunder till Digital Island. Du kommer ha tillgång till alla våra tjänster, allt ifrån SEO, Webbutveckling, Webbutik, Drift & Support och Digitalmarknadsföring. Vi arbetar alltid med kreativa lösningar för att hitta kunder. Allt från online marknadsföring, samarbetspartners, kalla och varma samtal och mycket mer. Vi är alltid öppna för nya och kreativa lösningar inom säljprocessen! Det viktigaste är att du har ett hunger för sälj och kundhantering. När du tagit in en kund får du även följa med igenom hela projektet där du står för en stor del av kommunikationen till kunden under utvecklingsprocessen.

Varför du ska söka jobb hos oss?

Vi är ett ungt och drivet företag. Vi startade 2016 och har på 5 års tid tagit stora marknadsandelar. Då vi fortfarande är ett ungt företag arbetar vi med stor flexibilitet och högt i tak. Alla medarbetare får ständigt pröva på nya och utmanande uppgifter men där vi alltid hjälper varandra genom varje arbetsmoment. Våra lyhörda chefer är alltid öppna för nya förslag på arbetsflöden och kreativa sätt att lösa problem. Vi sitter idag i härliga lokaler i ett sekelskifteshus centralt i Uppsala ihop med moderbolaget Interactive Solutions AB.

På grund av rådande omständigheter försöker vi hålla sociala tillställningar online samt har en stor flexibilitet och förståelse för allas välmående och hälsa. För att få en bättre känsla över vad för typ av företag vi är, får du gärna läsa några av våra medarbetarintervjuer som du hittar på vår blogg.

Hur söker du?

För dig som söker som account manager, behöver du skicka cv + personligt brev som du också skickar in här.

ArtikelLogoVi ser fram emot att se och läsa era ansökningar och kontakter er så snabbt vi kan för mer information om anställningsprocessen.

Relaterade blogginlägg

Vi är här för att hjälpa dig växa, kontakta oss!

Ring, maila eller kom förbi vårt kontor på Salagatan 23. Du är alltid välkommen!

    Ring eller maila oss på: 

    +46 73 987 96 53 

    info@digitalisland.se