Gustav Trolle tar över som VD för Digital Island

Digital Island grundades av Gustav Trolle 2016. Sedan har det utvecklats till ett bolag med över 100 företag, regioner och samarbetspartner.
Gustav Trolle tar över som VD för Digital Island

Digital Island grundades av Gustav Trolle 2016 tillsammans med dåvarande moderbolaget Interactive solutions AB (som idag heter entire.se) samt Trolle Invest AB. Bolaget har sedan dess utvecklats från ett litet två-mans bolag till ett bolag som omsätter 7, 5 miljon och med en kundstock på nära hundra aktiva företag, organisationer, regioner och samarbetspartner.

Idag har Digital Island, blivit en webbyrå som kan ge kunderna en helhetslösning från webbutveckling, webbförvaltning, webbstrategier, SEO, SEM och Digitalmarknadsföring. Med dessa helhetslösningar kan våra kunder känna en trygghet i att Digital Island kan ta hela ansvaret över deras företagsstrategi inom internet.

En ny era tar sin början

Med dessa strategiska tillsättning är Digital Island en Digital helhetsbyrå redo att inleda en ny era av tillväxt och kundutveckling under Gustav ledning.
Gustav Trolle kommer med sin gedigna erfarenhet av branschen samt sin personliga glädje tillföra en spännande och förväntansfull utveckling för bolaget och dess kunder och samarbetspartner.


Gustav Trolle uttrycker sin entusiasm för sitt bolag Digital Island och beskriver sin vision och betonar vikten av att vara snabbfotad och dynamisk inom den tekniska utvecklingen, som tex utnyttjande av AI-teknik (bilden ovan är förstås skapad av en AI), allt för att skapa trygghet & kvalité för kunderna och driva företagstillväxt. Gustav framhöll också sitt engagemang för att främja en kultur av effektivitet, samarbete och vill även understryka vikten av att ha kul på jobbet. Något som Gustav länge har varit känd för att spridit under alla sina år i bolaget.

Gustav Trolle som VD

Digital Islands styrelse är lika entusiastisk över Trolles utnämning. De tror att hans omfattande erfarenhet inom tekniksektorn, tillsammans med hans strategiska skicklighet, kommer att positionera företaget för fortsatt framgång på en alltmer konkurrensutsatt marknad. Trolles utnämning som VD representerar ett avgörande steg i Digital Islands strävan att befästa sin position som en ledande roll inom webbutvecklingen.

Kontakta Gustav

Om ni vill boka möte med Gustav Trolle för att prata digitala affärer, webbdesign, webbutveckling eller liknande, kontakta oss så ser vi till att boka ett datum.

Relaterade blogginlägg

Vi är här för att hjälpa dig växa, kontakta oss!

Ring, maila eller kom förbi vårt kontor på Salagatan 23. Du är alltid välkommen!

    Ring eller maila oss på: 

    +46 73 987 96 53 

    info@digitalisland.se