Digital Island & Jobbs AB

Digital Island optimerar webbplatserna Jobbs.se med hjälp av Digital marknadsföring så ökar vi kundens försäljning.
Digital Island & Jobbs AB

Framtidens Obemannade och Hybridbutiker

I en tid där teknologin ständigt utvecklas och förändras, är det viktigt för företag att anpassa sig och innovativt tänka framåt. Digital Island, en ledande helhetsbyrå, är stolta att presentera sitt nya samarbete med Jobbs AB, en pionjär inom tekniska lösningar för obemannade och hybridbutiker.

Jobbs AB har specialiserat sig på att skapa en teknisk plattform för företag inom diverse segment. Deras målsättning är att eliminera traditionella öppettidsbegränsningar och minska personalkostnader, vilket möjliggör för företag att öka sina intäkter. Med en användarcentrerad designfilosofi, strävar Jobbs AB efter att göra sina produkter enkla och intuitiva.

Samarbetets Fokus

Digital Island har anlitats för Digital marknadsföring av Jobbs innovativa produkter, och vi är även i stånd att erbjuda vår expertis inom webbutveckling och webbförvaltning för att ytterligare stärka Jobbs AB:s närvaro online. Målet med samarbetet är att etablera fler obemannade butiker runt om i Sverige. Genom detta partnerskap kombinerar vi vår digitala kompetens med Jobbs AB:s teknologiska lösningar för att skapa synergier och driva branschen framåt.

Jobbs AB lägger stor vikt vid användarupplevelsen. De utvecklar sina produkter med användaren i fokus, för att garantera enkelhet och intuitivitet. Denna filosofi resulterar i lösningar som är attraktiva för både konsumenter och företag, och som främjar långvariga relationer utan behov av bindningstider. Digital Island kommer även att vara till stor hjälp pga av vår höga kompetens inom Interaktionsdesign samt vår användargränssnitt expertis.

Jobbs AB tror på sina produkters värde och kvalitet. Därför erbjuder de sina tjänster utan bindningstider, övertygade om att kunderna kommer att fortsätta använda deras produkter på grund av deras överlägsenhet och relevans på marknaden.

Genom samarbetet mellan Digital Island och Jobbs AB tar vi ett steg närmare framtiden för detaljhandeln. Med fokus på obemannade och hybridlösningar, möjliggör vi för företag att maximera sina intäkter och effektivisera sina operationer, samtidigt som vi erbjuder konsumenterna ökad bekvämlighet och tillgänglighet.

Vi på Digital Island är entusiastiska över vårt samarbete med Jobbs AB och ser fram emot att tillsammans forma framtidens retail-landskap. Genom innovativa lösningar och strategisk marknadsföring, strävar vi efter att göra Sverige till en förebild för obemannade och hybridbutiker världen över.

Kontakt

För mer information om vårt samarbete och hur vi kan hjälpa ditt företag, kontakta oss.

Relaterade blogginlägg

Vi är här för att hjälpa dig växa, kontakta oss!

Ring, maila eller kom förbi vårt kontor på Salagatan 23. Du är alltid välkommen!

    Ring eller maila oss på: 

    +46 73 987 96 53 

    info@digitalisland.se