Framgångsrik lansering av Triller Mat & Bröd AB:s webbutik!

Digital Island, den framstående digitala helhetsbyrån, är stolt över att meddela lanseringen av den nyutvecklade webbutiken för Triller Mat & Bröd AB. Lanserad under april månad har webbutiken visat sig vara en omedelbar succé, överträffande förväntningar och uppsatta mål.
Framgångsrik lansering av Triller Mat & Bröd AB:s webbutik!

Digital Island, den framstående digitala helhetsbyrån, är stolt över att meddela lanseringen av den nyutvecklade webbutiken för Triller Mat & Bröd AB. Lanserad under april månad har webbutiken visat sig vara en omedelbar succé, överträffande förväntningar och uppsatta mål.

Triller Mat & Bröd AB, känt för sina läckra tårtor, bullar och bakelser, har upplevt en försäljning som har nått skyhöga siffror tack vare den nya webbutiken. Kunden har uttryckt enorm tillfredsställelse med resultatet, och det är lätt att förstå varför. Digital Island har inte bara utvecklat den användarvänliga och effektiva webbutiken byggd i woocommerce. Vi har också bidragit med professionell fotografering av produkterna, vilket ger webbplatsen en ännu starkare visuell dragningskraft.

Digital Island hanterar Trillers Digitala Marknadsföring för att öka dess försäljning

Men arbetet stannade inte där. Digital Island har också tagit hand om Triller Mat & Bröd AB:s Digitala marknadsföring, inklusive SEO och annonsering via ADS och genom att skapa fängslande filmer för kundens kampanjer på sociala medier har vi säkerställt att försäljningen för trillermat.se har fått en extra skjuts, vilket ytterligare stärker deras digitala närvaro och marknadsandel.

Helhetsgrepp är en styrka som Digital island äger

Kombinationen av att utveckla webbutiken och samtidigt ta hand om deras digitala marknadsföring har visat sig vara otroligt framgångsrik. På Digital Island har vi ett helhetsgrepp på både teknik och strategi, vilket möjliggör en integrerad och effektiv marknadsföringslösning för våra kunder.

Fantastisk resultat

”- Vi är otroligt stolta över samarbetet med Triller Mat & Bröd AB och den framgång vi har uppnått tillsammans,” säger VD Gustav Trolle på Digital Island. ”Det är bevis på att rätt digital strategi kombinerat med kvalitativt utförande kan ge fantastiska resultat.”

Jessica Boström, Triller Mat & Bröd AB säger;
”- Digital Island har hjälp oss att helt lägga om vår hemsida till något nytt och fräscht samt starta upp vår nya web-butik. De svarar snabbt på våra frågor och funderingar och det känns bra att de finns med oss längst vägen. De har även hjälpt oss med marknadsföring som vi annars inte riktigt hinner med. Jag kan varmt rekommendera Digital Island till andra som behöver hjälp med utveckling online.”

Digital Island ser fram emot att fortsätta sitt framgångsrika samarbete med Triller Mat & Bröd AB och att fortsätta leverera högkvalitativa digitala lösningar till alla våra kunder.

Kontakta oss

Om du funderar på att utveckla en ny webbutik eller behöver hjälp med att öka din försäljning online, tveka inte att kontakta oss.

Relaterade blogginlägg

Vi är här för att hjälpa dig växa, kontakta oss!

Ring, maila eller kom förbi vårt kontor på Salagatan 23. Du är alltid välkommen!

    Ring eller maila oss på: 

    +46 73 987 96 53 

    info@digitalisland.se