Upptäck fördelarna med Digital Islands webbförvaltning

På Digital Island har vi skapat en heltäckande tjänst för Webbförvaltning som är utformad för att frigöra din tid och maximera din webbplats potential.
Upptäck fördelarna med Digital Islands webbförvaltning

Att ha en pålitlig och professionellt hanterad webbplats är inte längre en lyx, det är en nödvändighet. Genom att välja Digital Islands Webbförvaltning investerar du i din webbplats kvalitet och sparar värdefull tid. Du slipper tekniska bekymmer och kan istället fokusera på att driva din verksamhet framåt.

Fördelar med webbförvaltning

När du väljer vår Webbförvaltning får du tillgång till ett specialiserat team av professionella inom olika områden, inklusive projektledning, webbutveckling, Digital marknadsföring, AI-skribent och UI/UX-design. Tillsammans arbetar de för att din webbplats ska vara modern, engagerande och optimerad för att attrahera och behålla besökare.

Vi vet hur viktigt det är med snabb och effektiv kommunikation. Därför erbjuder vi direktkontakt via vår Slack-kanal, där du enkelt kan nå våra experter. Din personliga kontaktperson finns alltid tillgänglig för att svara på dina frågor och säkerställa att allt går smidigt.

För att du alltid ska vara informerad om hur din webbplats presterar, erbjuder vi månatliga statusmöten. Dessa möten ger dig en klar bild av våra aktiviteter, framsteg och framtida strategier, samt möjligheten att anpassa riktningen baserat på dina affärsbehov.

Med den tekniska infrastrukturen och säkerhetssystem som GDPR-verktyget erbjuder, ser vi till att din webbplats inte bara är säker utan också följer alla integritetskrav. Vi hanterar de tekniska detaljerna så att du kan fokusera på det som är viktigast för dig – din verksamhet.

Vår tjänst inkluderar ett rabatterat timpris och två timmars kostnadsfri support och utveckling varje månad. Dessutom garanterar vi snabba svar under kontorstid och att dina uppdrag utförs inom två arbetsdagar, vilket säkerställer att din webbplats alltid är up-to-date och fungerar perfekt.

Med vår Up2Date-försäkring kan du känna dig trygg med att din webbplats alltid är uppdaterad och säker. Vi övervakar och uppdaterar kontinuerligt WordPress-versioner och plugins, och om problem skulle uppstå, löser vi dem snabbt och effektivt.

Vi erbjuder ett toppmodernt webbhotell med dagliga säkerhetskopior som lagras i en månad. Med en infrastruktur byggd på Google Cloud kan vi garantera en snabb och pålitlig användarupplevelse. Vår specialiserade support för WordPress, WooCommerce och Shopify finns alltid till hands för att hjälpa dig.

Gör som många andra framgångsrika företag – välj Digital Islands Webbförvaltning och se din webbplats blomstra!

Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig att optimera din webbplats och maximera dess potential med vår professionella Webbförvaltningstjänst.

Relaterade blogginlägg

Vi är här för att hjälpa dig växa, kontakta oss!

Ring, maila eller kom förbi vårt kontor på Salagatan 23. Du är alltid välkommen!

    Ring eller maila oss på: 

    +46 73 987 96 53 

    info@digitalisland.se