Up2Date är en försäkring för att säkra Webbutiker & Webbplatser

Vi erbjuder våra kunder tjänsten Up2Date, en underhållsförsäkring som säkerställer din webbsida & webbutik alltid är uppdaterade och säkra.
Up2Date är en försäkring för att säkra Webbutiker & Webbplatser

I en digitalt framåtskridande värld är en webbutik eller webbsida en viktig del av företagets närvaro och framgång online. Därför är det av yttersta vikt att dessa plattformar inte bara är optimerade för prestanda, SEO-optimering och funktionalitet utan också skyddade mot potentiella hot. För att möta dessa krav och erbjuda kunderna en problemfri upplevelse erbjuder vi alla våra kunder på Digital Island tjänsten Up2Date, en förebyggande underhållsförsäkring som säkerställer att all kunders webbutiker och webbplatser är alltid uppdaterade och säkra.

Up2Date – Tryggare och Uppdaterad

Digital Island’s Up2Date är inte bara en typisk förvaltningtjänst. Det är en omfattande lösning som tar fullt ansvar för att hålla kundens WordPress-webbplats eller webbutik i toppskick. Genom att erbjuda kontinuerlig övervakning och uppdatering av systemet kan kunderna vara säkra på att deras digitala plattformar är i de bästa händerna, vilket ger dem lugn och frihet att fokusera på sin kärnverksamhet.

Fördelar med Up2Date:

  1. Säkerhet i Fokus: Säkerhet är av största betydelse för varje webbplatsägare. Genom att hålla WordPress-versionen och alla kompatibla plugins uppdaterade minskar Up2Date risken för sårbarheter som kan utnyttjas av potentiella angripare. Detta skydd mot hackningsförsök och skadlig kod ger kunderna en tryggare online-närvaro.
  2. Kontinuerlig Backup: För att skydda mot dataförluster och störningar i drift erbjuder Up2Date en regelbunden backup av filer och databas. Om olyckan skulle vara framme, kan kunderna vara trygga med att deras värdefulla data kan återställas till en tidigare fungerande version.
  3. Smidiga Uppdateringar: Med den snabba teknologiska utvecklingen är det viktigt att hålla sig uppdaterad med de senaste WordPress-versionerna och plugin-förbättringarna. Up2Date tar hand om alla dessa uppdateringar, vilket säkerställer en smidig övergång utan att störa webbplatsens funktionalitet.
  4. Professionell Support: Om något oväntat inträffar eller om kunden behöver hjälp, står Digital Islands experter alltid redo att bistå. Med deras tekniska kunskaper och erfarenhet kan de snabbt åtgärda problem och hjälpa kunderna att komma tillbaka online så snabbt som möjligt.

Sammanfattning

Digital Islands Up2Date-försäkring är mer än bara en förebyggande underhållslösning. Det är en försäkring för webbutiker och webbplatser som ger dig trygghet och förtroende för er digitala närvaro. Genom att erbjuda kontinuerlig övervakning och uppdatering av WordPress-versioner och kompatibla plugins, säkerställer Up2Date att er webbplats är säkra och uppdaterade. Om någon olycka skulle inträffa, är ni som kund skyddade och vi på Digital Islands åtgärdar snabbt eventuella problem.

Med Up2Date kan företag och webbplatsägare fokusera på sin kärnverksamhet, med vetskapen om att deras webbutiker och webbplatser har den bästa försäkringen. Up2Date är många gånger en mindre del av webbförvaltning.

Kontakta oss

Om du är intresserad av att veta mer om Up2Date och hur den kan skydda och förstärka din webbutik eller webbplats, tveka inte att kontakta oss på Digital Island. Vi är mer än glada att svara på dina frågor och boka in ett möte för att diskutera hur vi kan skräddarsy den bästa lösningen för dina behov. Din digitala framgång är vår högsta prioritet, och med Up2Date kan du känna dig trygg.

Välkommen att ta steget mot en säkrare och mer effektiv digital värld med Up2Date från Digital Island.

Relaterade blogginlägg

Vi är här för att hjälpa dig växa, kontakta oss!

Ring, maila eller kom förbi vårt kontor på Salagatan 23. Du är alltid välkommen!

    Ring eller maila oss på: 

    +46 73 987 96 53 

    info@digitalisland.se