Digital Island vinner offentlig upphandling för Löf

Vi är stolta och glada över att meddela att vi har vunnit den offentliga upphandlingen för Löf och därmed förnyat vårt ramavtal för ytterligare fyra år
Digital Island vinner offentlig upphandling för Löf

Digital Island fortsätter samarbetet i fyra år

Vi är stolta och glada över att meddela att vi har vunnit den offentliga upphandlingen för Löf (Löf regionernas ömsesidiga försäkringsbolag) och därmed förnyat vårt ramavtal för ytterligare fyra år. Vi har haft förmånen att arbeta med Löf i två år och ser fram emot att fortsätta vår resa tillsammans.

Som en del av det nya ramavtalet kommer vi att fortsätta förvalta och vidareutveckla Löfs webbplats, lof.se, med fokus på säkerhet, tillgänglighetsgranskning (WCAG) och förbättringar för en ökad användarupplevelse. Vi ser även fram emot att fortsätta erbjuda strategisk rådgivning och att implementera nya funktioner som hjälper Löf att ytterligare stärka sin närvaro online.

Vilka är LÖF?

Löf är ett rikstäckande försäkringsbolag som specialiserar sig på att försäkra vårdgivare inom den offentligt finansierade sjukvården. Deras uppdrag att tillhandahålla trygghet för patienter som drabbats av vårdskador är något vi är stolta över att få vara en del av.

Vi ser fram emot ett fortsatt framgångsrikt samarbete med Löf!

Relaterade blogginlägg

Vi är här för att hjälpa dig växa, kontakta oss!

Ring, maila eller kom förbi vårt kontor på Salagatan 23. Du är alltid välkommen!

    Ring eller maila oss på: 

    +46 73 987 96 53 

    info@digitalisland.se