Frilans Finans

Konsult uppdrag

2023 - pågående

Projektanställd

Kontakta oss

Tekniska framsteg & förnyelse

Vår expertis inom IT- och affärsutveckling har varit avgörande i att analysera och effektivisera Frilans Finans IT-struktur.

Vilka är Frilans Finans?
Sedan 1999 har Frilans Finans varit en drivande kraft i att erbjuda människor en enklare, roligare och tryggare väg till att bedriva verksamhet och fakturering utan eget företag. Deras arbete har revolutionerat hur egenanställda arbetar och erbjuder ovärderlig flexibilitet och trygghet inom en mängd olika branscher, både i Sverige och internationellt

5/5

Nöjda är vi med resultatet

5/5

Kommunikation

2 +

Resursförstärkning

2023 - pågår

Projektets varaktighet

Snabbfakta

Affärsutveckling

70%

Ökad affärsnytta

90%

Svårighetsgrad

80%

Genomsnittlig projektkostnad

95%

En symbios av kompetenser

Vår roll hos Frilans Finans handlar inte bara om resursförstärkning av IT-utveckling, den gick även utöver traditionell konsultation. Under två månaders tid hade vi på Digital Island ett nära samarbete där vi skulle bli en integrerad del av deras IT-avdelning, med en specifik inriktning att titta på förstärka deras IT-utveckling och dess strategi. Denna kombination av vår erfarenhet av att titta på deras affärsmodell ”utanför boxen” har möjliggjort en förbättrad utveckling och effektivare lösning för deras IT-plattform.


Projektets strävan var också att förbättra och involvera dess utvecklingssamarbete. Vi har därför hjälpt Frilans Finans att identifiera och föreslagit en implementering av teknologier och processer som effektiviserar och stabiliserar deras framtida utveckling av deras befintliga tjänster. Detta inkluderar automatisering av vissa processer, förbättrad integrering av externa IT-lösningar samt förbättra dess kommunikation internt i dess utvecklingsteam.


Mer än bara teknik

Vårt samarbete med Frilans Finans sträcker sig bortom tekniska lösningar. Det handlar om att skapa ännu bättre miljö för deras utvecklare & konsulter, så att det får alla stöd och förtroende i dess utveckling, detta förstärker den interna IT-utvecklingen.

Efter att vår affärsanalys genomfördes, övergick den till teknisk resursförstärkning inom systemutveckling för Frilans Finans IT-plattform som sträcker sig kontinuerligt under 2024.


Framtiden är ljus

I takt med att arbetsmarknaden fortsätter att utvecklas, ser vi på Digital Island och Frilans Finans fram emot att fortsätta vara i framkant för denna utveckling. Vårt samarbete symboliserar en ny era för egenanställning, där teknik och personaliserad service går hand i hand för att skapa en bättre arbetsvärld för alla.


Behöver du en affärsanalys?

Om ditt bolag har behov att genomföra en affärsanalys för att optimera era tjänster, arbetsstruktur eller affärsutveckling? Kontakta oss så kan vi boka en kostnadsfritt möte där vi kan berätta hur vi kan hjälpa er.


Vi är här för att hjälpa dig växa, kontakta oss!

Ring, maila eller kom förbi vårt kontor på Salagatan 23. Du är alltid välkommen!

    Ring eller maila oss på: 

    +46 73 987 96 53 

    info@digitalisland.se