Orangeman

Branding

18 +

18 olika fantastiska smaker, köp din orangeman idag

Kontakta oss

Made for Every Moment.

OrangeMan inte bara en produkt; det är en symbol för en dynamisk livsstil som inkapslar nytänkande, innovation, smakrikedom och oöverträffad kvalitet. OrangeMan är mer än bara ett varumärke; det är en resa genom smaker och idéer som inspirerar och utmanar konventionerna. OrangeMan innefattar produktkategorierna tobaksfria nikotinpåsar samt rökfria nikotinpinnar.

18

Olika smaker i sortimentet

9

Kommande produkter

4%

Marknadsandel i mellanöstern

5/5

Snabbfakta

Tidsram för projektet följdes

100%

Kundnöjdhet

100%

Svårighetsgrad

40%

Genomsnittlig projektkostnad

22%

Orangeman - Designing a Distinctive Brand Identity

Projektöversikt: Orangeman, ett nyskapande snusmärke, sökte en unik och igenkännlig varumärkesidentitet som skulle sticka ut i en mättad marknad. Målet var att skapa en design som tilltalade en bred publik och återspeglade märkets kärnvärden.


Designutmaningar: Att utveckla en varumärkesidentitet och förpackningsdesign som inte bara var estetiskt tilltalande utan också kommunicerade Orangeman’s positionering som ett mångsidigt, högkvalitativt och tillgängligt snusmärke.


Designlösningar: • Varumärkesidentitet: Vi utvecklade en stark och minnesvärd logotyp som fångar Orangeman’s essens. Färgpaletten och typografin valdes noggrant för att förmedla märkets energi och modernitet.

 • Förpackningsdesign: Förpackningarna designades för att vara iögonfallande och funktionella, med klara, rena linjer och distinkta färger som skiljer Orangeman från konkurrenterna.

 • Marknadsföringsmaterial: Vi skapade konsistent och engagerande marknadsföringsmaterial, inklusive digitala tillgångar och tryckmaterial, som stärker varumärkets närvaro och tilltalar målgruppen.


Resultat: • Marknadsrespons: Lanseringen av Orangeman mottogs positivt, med särskilt erkännande för dess unika design och varumärkesidentitet.

 • Ökad Varumärkesmedvetenhet: Genom en stark visuell identitet och konsekvent kommunikation ökade Orangeman sin varumärkesmedvetenhet avsevärt.

 • Kundengagemang: Designens effektivitet speglades i ökat kundengagemang och en starkare marknadsposition.


Slutsats:


Projektet med Orangeman visar på vikten av en genomtänkt och strategisk designprocess. Genom att kombinera innovativ design med varumärkets unika egenskaper, kunde vi skapa en identitet som inte bara ser bra ut utan också resonans med målgruppen och stärker varumärkets position på marknaden. Orangeman är ett utmärkt exempel på hur bra design kan göra skillnad i varumärkesbyggande och marknadsföring.


Vi är här för att hjälpa dig växa, kontakta oss!

Ring, maila eller kom förbi vårt kontor på Salagatan 23. Du är alltid välkommen!

  Ring eller maila oss på: 

  +46 73 987 96 53 

  info@digitalisland.se