Turn Energy

36.62%

Förbättrad SEO-Prestanda: vilket bidragit till ökad organisk trafik och bättre ranking.

Kontakta oss

Ett bra projekt tillsammans
med Turn Energy & Mediamind

Turnenergy.se, en nyckelspelare inom förnybar energi, vände sig till oss för att skapa en modern och effektiv webbplats. Vår uppgift var att i Elementor för att bygga en användarvänlig, visuellt tilltalande och optimerad webbplats som stärker företagets digitala närvaro. Detta gjorde vi tillsammans med Mediamind som är vore fantastiska partner.

42.80%

Ökat engagemang

36.62%

Förbättrad SEO-Prestanda

35.81%

Minskad Sidladdningstid

25.95%

Minskad Avvisningsfrekvens

Snabbfakta

Tidsram för projektet följdes

100%

Kundnöjdhet

80%

Svårighetsgrad

50%

Genomsnittlig projektkostnad

100%

Projektöversikt:

Turnenergy.se, en nyckelspelare inom förnybar energi, vände sig till oss för att skapa en modern och effektiv webbplats. Vår uppgift var att utnyttja kraften i Elementor för att bygga en användarvänlig, visuellt tilltalande och optimerad webbplats som stärker företagets digitala närvaro.


Utmaningar: Att skapa en webbplats som inte bara speglar Turnenergy.ses varumärkesidentitet utan också förbättrar användarupplevelsen och optimerar sidans SEO-prestanda.


Lösningar: • Användarcentrerad Design: Vi skapade en skräddarsydd design som förbättrar användarupplevelsen och engagemanget.

 • SEO-Optimering: Genom att integrera avancerade SEO-tekniker har vi förbättrat webbplatsens synlighet på sökmotorer.

 • Snabbladdande Sidor: Vi optimerade sidornas laddningstider för att säkerställa en snabb och smidig användarupplevelse.


Resultat: • Ökat Webbplatsengagemang: En ökning på 42.80% i webbplatsengagemang, vilket visar på en förbättrad användarinteraktion och intresse.

 • Förbättrad SEO-Prestanda: En förbättring på 36.62% i SEO-prestanda, vilket bidragit till ökad organisk trafik och bättre ranking.

 • Minskad Sidladdningstid: En reduktion på 35.81% i sidladdningstider, vilket förbättrar den övergripande användarupplevelsen.

 • Minskad Avvisningsfrekvens: En minskning på 25.95% i avvisningsfrekvens, vilket indikerar att besökarna finner webbplatsen relevant och engagerande.


Slutsats: Projektet med Turnenergy.se demonstrerar hur ett effektivt samarbete och användningen av Elementor kan leda till en framgångsrik webbplats som inte bara ser bra ut utan också presterar på hög nivå. Genom detta arbete har Turnenergy.se stärkt sin position som en ledande aktör inom förnybar energi och förbättrat sin digitala närvaro avsevärt.


Vi är här för att hjälpa dig växa, kontakta oss!

Ring, maila eller kom förbi vårt kontor på Salagatan 23. Du är alltid välkommen!

  Ring eller maila oss på: 

  +46 73 987 96 53 

  info@digitalisland.se